10 hetes kismama vagyok. Nem jeleztem az orvosomnak, hogy 18 éve volt abortuszom. Lehet ebből problémám?
Elég hülye vagyok, hogy nem szóltam, most már tudom.. 6. héttől szednem kell Progesterone exeltist, mert picit véreztem. Az apa mi más lenne, mint Rh+.
Csak 2hét múlva megyek a Nifty tesztet csináltatni,ott mindenképpen szólok. Abból meg tudják mondani a baba vércsoportját is?
18as vagyok, aki szintén negatívos.
Nyugi, még nem vagy elkésve vele, hogy szólj! Ha mész a 12 hetesre, vagy amikor legközelebb beszélsz az orvosoddal akkor jelezd neki és ennyi! 😊
Az én férjem is pozitívos, és én is véreztem picit (inkább barnáztam) a 8. héten és Utrogestant kaptam. Kérdeztem, hogy ez miatt kell e kapnom antid-t, de azt mondta, hogy nem, mivel nagyon kis mennyiség volt, illetve a 8.hèt is pont határeset, hogy egyáltalán kell-e, annyira korai a terhesség.Szóval neked sem hiszem, hogy gond lenne ebből.
Nifty teszten is most voltam és nem állapítják meg belőle a baba vércsoportját. Én legalábbis a Nifty Plus-t kértem és ott nem volt ilyen lehetőség.
Közben megjött a véreredményem.
Ellenanyagszűrés eredménye és a Direct Coombs vizsgálatom is negatív.
Ez pontosan mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!