Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismama vagyok. Nem...

10 hetes kismama vagyok. Nem jeleztem az orvosomnak, hogy 18 éve volt abortuszom. Lehet ebből problémám?

Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 03:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Elég hülye vagyok, hogy nem szóltam, most már tudom.. 6. héttől szednem kell Progesterone exeltist, mert picit véreztem. Az apa mi más lenne, mint Rh+.

Csak 2hét múlva megyek a Nifty tesztet csináltatni,ott mindenképpen szólok. Abból meg tudják mondani a baba vércsoportját is?

2022. okt. 13. 17:47
 22/24 anonim ***** válasza:

18as vagyok, aki szintén negatívos.

Nyugi, még nem vagy elkésve vele, hogy szólj! Ha mész a 12 hetesre, vagy amikor legközelebb beszélsz az orvosoddal akkor jelezd neki és ennyi! 😊

Az én férjem is pozitívos, és én is véreztem picit (inkább barnáztam) a 8. héten és Utrogestant kaptam. Kérdeztem, hogy ez miatt kell e kapnom antid-t, de azt mondta, hogy nem, mivel nagyon kis mennyiség volt, illetve a 8.hèt is pont határeset, hogy egyáltalán kell-e, annyira korai a terhesség.Szóval neked sem hiszem, hogy gond lenne ebből.

Nifty teszten is most voltam és nem állapítják meg belőle a baba vércsoportját. Én legalábbis a Nifty Plus-t kértem és ott nem volt ilyen lehetőség.

2022. okt. 13. 20:47
 23/24 A kérdező kommentje:

Közben megjött a véreredményem.

Ellenanyagszűrés eredménye és a Direct Coombs vizsgálatom is negatív.

Ez pontosan mit jelent?

2022. okt. 19. 18:01
 24/24 anonim ***** válasza:
Szuper! Nem termelsz ellenanyagot a baba ellen! 😊
2022. okt. 21. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!