Már voltunk babamozin 25 hetesen.. Elmennétek 31-32 hetesen is?
Figyelt kérdés
Olvasom sok helyen, hogy ha nem is ártalmas a babának, de stresszes neki. Nem akarom a mi önzőségünk miatt stressznek kitenni. Ugyanakkor 25. héten nem kaptunk olyan szép képeket, ezért gondolkozom rajta. Kinek mi a véleménye? Érdemes?2022. okt. 12. 22:40
1/10 anonim válasza:
30-32 hetesen amúgy is van kötelező ultrahang általában. Az nem elég? :)
2/10 anonim válasza:
Ha szeretnél menjél, de én inkább majd 32-40 hét kötött mennek sima UH-ra mert utánna már általában nincs.
3/10 anonim válasza:
32 hetesen már nincs sok helye a babának, a szép képekhez oedig az kell, hogy legyen hely. Én 30 hetesen voltam, már így is necces volt, mert nekinyomta az arcát a méhlepénynek.
4/10 anonim válasza:
En 32 hetesen voltam , tokeletes volt. Menj nyugodtan nem lesz baja:) az en kicsikem pl ataludta az egeszet nemhogy stresszelt volna😅
5/10 anonim válasza:
Nem. Pontosan ebből az okból nem mennék el. Nézegetni és fényképezni is lesz idő meg alkalom bőven.
6/10 anonim válasza:
Megkérdeznék egy anyát, akinek iskolás már a gyereke, hogy mennyire tartja szépnek az uh képet és mennyit nézegeti...
Nem mennék el többször.
7/10 anonim válasza:
27 hetesen voltunk először, de nagyon nem lett szép, sőt, szörnyen rosszak lettek a képek, így 32 hetesen elmentünk még egyszer (persze máshová) és nagyon jó képek születtek. :)
8/10 anonim válasza:
Mi 27 hetesen voltunk, meg se moccant, átaludta az egészet, nem tudtuk felkelteni, a fél arcáról sikerült csak jó képet csinálni (na meg az alsó feléről, azt most minden kétséget kizárólag megmutatta). Ettől függetlenül nem mennék újra. Egyszer megérte, mert nagyon alaposan átnézték, megnyugtatott, hogy tankönyvinek titulálták, jó, hogy van egy felvételünk, a családnak is meg tudjuk mutatni, mindenki boldog, én is kiörömködtem magamat. De nekem egynél többször elmenni már pénzkidobás, ahhoz, hogy tudjam, hogy minden rendben van-e vele, elég a kontroll uh, nem kell hozzá kimondottan babamozi. Arról nem is beszélve, hogy nincs rá garancia, hogy a következő alkalommal jobban mutatja majd magát.
9/10 anonim válasza:
Mi összesen egyszer megyünk a 32. Héten (már csak így kaptunk időpontot), de ezen is sokat gondolkoztam
Szerintem egy bőven elég, de ez az én véleményem
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Végül csak a genetikára megyek majd.
2022. okt. 14. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!