7 hetes vagyok, a következő UH 13 hetesen lesz, ti kivárnátok, vagy elmennétek magánba?
13 hetesen lesz a genetikai UH? Ez most betöltött 13 hét vagy elkezdett? Nagyon nem mindegy.
Én biztosan elmennék magánba, de még a genetikaira is.
Nekem 6 hetesen volt az első, 10 hetesen a 2., és 12 hetesen a genetikai. A dokim azt mondta, hogy érdemes a genetikai előtt 2 héttel ránézni, ne ott derüljön ki hogy esetleg elhalt a 8.héten.
Persze ez is csak egy vélemény, én ebben a korai szakaszban úgy gondolom nem árt ránézni a kettő között egyszer. Sőt, engem néztek a 7.héten is a kórházban, de csak mert komplikáció volt.
Mindenképpen menj el főleg hogy már volt vetélésed.Nekem is volt 6 hetesen egyszer és még szerencse hogy mentem 8 hetesen mert nem volt még szívhang és kiderült akkor hogy elhalt.
Így nem ringattam megam abban az illúzióban hogy minden rendben van.Ha még egyszer babát várok remélem a közel jövőben én akkor is így csinálnám mert az ördög sosem alszik és jobb mielőbb meg tudni ha gond van mint a genetikain pofára esni.
Az elején én is sűrűbben jártam a magam megnyugtatása végett.
Nekem megérte az a 10 ezer ft.
A 12. heti után havonta jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!