Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha bejottem korhazba mert...

Ha bejottem korhazba mert mozog a baba, de itt se mozog akkor honnan tudjak h minden oke e?

Figyelt kérdés

35 het

Orak ota meg se moccant. Bejottem korhazba felraktak nstre h nyomjam ezt a gombot h erzem h mozog de nem erzem tivabbra se pedig mar 40 perce itt fekszem. Azt mondjak igy hazakuldenek.

Akkor most honnan tudjam h baj van e?

2022. okt. 12. 15:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól, mert szerdán nem úgy mozog, mint hétfőn még nincs baj. Ha érzed, hogy mozog naponta meg főleg. Nekem a doki azt mondta, ha 24 óráig nem érzek semmit, na akkor menjek be.

Egyébként, ha az nst rendben volt és hazaküldtek biztos nincs semmi baj. Azért, mert pl 3-4 órát nem érzed h mozog meg nincs baj. Ő is alszik, ő neki is vannak lustább napjai.

Annyi minden befolyásolni tudja. Időjárás, hangulatod (nekem legalabbis így volt), étkezés.

2022. okt. 12. 18:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak az nst nem azt nezi h amikor kozog akkor hogy alakul a szivverese? Mert ha nem mozgott nst kozben akkor hiaba…
2022. okt. 12. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
De nst alatt nézik a szivritmust, ha ver a szíve mi baja lenne?😯
2022. okt. 12. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Jézusom...

Szerinted ha a szívműködése normális, amit az nst néz, akkor mi a jó isten baja lenne a gyereknek?

2022. okt. 13. 09:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Jezusom attol meg h dobog a szive kb egymillio mas baja lehet pl aramlas gondok
2022. okt. 13. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha az NST jó, akkor nincs olyan baja, ami miatt közbe kellene lépni. Fogd fel, fogadd el, és nyugodjál meg végre. Az orvosok sem idióták ám...
2022. okt. 13. 12:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem pl a vizsgálat alatt összesen mozgott kB 5x, aztán mikor hazaértünk és nekiláttam enni elkezdett pörögni és kirúgta a ház oldalát.

Én is úgy gondolom, hogy ha az nst rendben volt, akkor semmi baja nyugi. :)

Különben szerintem, ha az áramlással problémák lennének az ő pici szíve se a normál bpm tartományban verne, de kövezzenek meg ennyire nem értek hozzá.

2022. okt. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!