Ha bejottem korhazba mert mozog a baba, de itt se mozog akkor honnan tudjak h minden oke e?
35 het
Orak ota meg se moccant. Bejottem korhazba felraktak nstre h nyomjam ezt a gombot h erzem h mozog de nem erzem tivabbra se pedig mar 40 perce itt fekszem. Azt mondjak igy hazakuldenek.
Akkor most honnan tudjam h baj van e?

Attól, mert szerdán nem úgy mozog, mint hétfőn még nincs baj. Ha érzed, hogy mozog naponta meg főleg. Nekem a doki azt mondta, ha 24 óráig nem érzek semmit, na akkor menjek be.
Egyébként, ha az nst rendben volt és hazaküldtek biztos nincs semmi baj. Azért, mert pl 3-4 órát nem érzed h mozog meg nincs baj. Ő is alszik, ő neki is vannak lustább napjai.
Annyi minden befolyásolni tudja. Időjárás, hangulatod (nekem legalabbis így volt), étkezés.

Jézusom...
Szerinted ha a szívműködése normális, amit az nst néz, akkor mi a jó isten baja lenne a gyereknek?

Nekem pl a vizsgálat alatt összesen mozgott kB 5x, aztán mikor hazaértünk és nekiláttam enni elkezdett pörögni és kirúgta a ház oldalát.
Én is úgy gondolom, hogy ha az nst rendben volt, akkor semmi baja nyugi. :)
Különben szerintem, ha az áramlással problémák lennének az ő pici szíve se a normál bpm tartományban verne, de kövezzenek meg ennyire nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!