Mit csinaljak??Sziasztok pár hetes lehetek. Nem lehetek több 3 hetesnél. Es nagyon görcsöl bal oldalon a hasam alja és sokszor van hányingerem is és szédülök. Már kértünk időpontot de majdnem 1 honapot kell rá várjak és kicsit félek.
Telefonon keresztül aki felvette (nem a nőgyógyászom) hogy ez normális. Mindenki más körülöttem akiknek 3 - 4 gyereke van azt mondta nem normális és mihamarabb orvoshoz kéne menni.
De hamarabb nem tudnak adni időpontot.
Emelett kemény fizikai munkát dolgozok sokat emelgetek stb
De a főnök már tud rola szoval már nem kell tobbet emelnem
Honnan számolod a 3 hetet? Utolsó menzesz első napjától kell számolni. Ha innen 3 hét, akkor jó korán lett pozitív a teszted, de legalább ráér 1 hónap múlva is a doki, 6 hetes kor előtt nem érdemes menni.
Itt tényleg jó lenne tisztázni hány hetes is vagy.
A hányinger és szédülés terhességi tünet és teljesen normális.
Szeptember 12től 17.-ig volt meg a mensim
19.-étől számoltam a 3 hetet hetet. Csak tippelek hogy nagyjából hány hetes lehetek
Az utolsó menstruáció első napjától, azaz neked szept 12-töl számolják a terhességet, vagyis 4 hetes vagy.
Pihenj, vegyél be magnéziumot, egyél-igyál apró kortyonként.
Ennél többet nem tudsz tenni, mert hiába mennél el sürgősségire még sajnos nem is látnak semmit uh-n.
Egyetértek az 5# válaszolóval.
A teszt pozitív, menzesz nincs tehát terhes vagy, szivhang a 7-8 héten van (nekem 7 hetesen volt) addig csak azt látja max hogy van terhesség, de szívműködést nem valószínű.
Úgyhogy nem lesz késő ha akkor mész, hisz 8 hetes leszel.
Nyugodj meg, ne aggódj, próbálj pihenni, kezdj el terhes vitamint szedni ha eddig nem szedtél, én javaslok mellé plusszba folsavat, magnéziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!