Mit tegyek? Kicsit több mint 1 hónapos terhes vagyok de már nem bírom a munkát. Majdnem minden egyes nap túlóra több mint 9 vagy 10 óra. Egész nap állok emelek súlyokat 3-15 kilóig. Napi 4 és 10 fok között és már nem birom. Egész nap rosszul vagyok.
Tudom mindenki le fog hurrogni hogy van akinek rosszabb a terhesség. De első babám és így is nehezen jött össze és nem szeretném ha bármi baj történne.
Házi orvos ki tudna írni szabira vagy bármi?
Ma is 4 kor kelltem és épp hogy végeztem munkába. És még 1 óra mire haza érek.
A helyedben en kiiratnam magam terhestappenzre. A masodik trimeszterben gyakran elmulik a rosszullet, es tobb energiaja lesz a kismamanak, ha ugy erzed, vissza mehetsz dolgozni a rosszulletek elmulta utan.
Az elso trimeszter nagyon kemeny, folyamatos emelygesek, hanyas, hasmenes, es allando faradtsag. Engem estenkent a hideg is razott. Pihenj, ha arra van szukseged, es egy pillanatra se legyen lelkiismeretfurdalasod.
13 vagyok
Fontos hogy a leleten rajta legyen hogy javasolja a táppénzt!
Azzal vesz fel a házi!
De ezt a nődoki biztos tudnifogja.
A terhesség betegséggel azonos tüneteket okoz.
Semmi különbség nincs a vírus miatti és a terhesség miatti hányinger között.
A baleset utáni vagy a terhesség okozta derékfájdalom között.
Attól, hogy valami tünetet a terhesség okoz, nem valamilyen betegség, még nem kevésbé sz.r.
Úgyhogy ritka primitív dolog azzal a klisével élni, hogy a terhesség nem betegség...
A sima betegszabi beleszamit a csedbe, gyedbe is azzal úgy jatsz. Nézd egy kB 4-5 hetes terhessegnel meg inkább petezsak és szikholyag van, szóval élő embrió nincs. Alapból az első 3 hónapban bármi történhet (ami többnyire valami durva genetikai rendellenesség miatt következik be) ha nagyon nem bírod és valóban ilyen szadista a munkaltatod, akkor amint élő embriót azonosit a doki ezeket mond el neki és kérj javaslatot 9 kóddal tappenzre vetelre. A 9-es kódú tp nem számít bele a gyed és csed összegének megallapitasaba így amiatt se kell "aggodni" :)
Addig pedig kummants, ne emelj annyit, ne pakolj annyit, ne te légy a munka hőse. :)
Kedves Mindenki!
3 piszok nehéz, komplikált veszélyeztetett terhességet vittem végig. 3 császárt, ebből 2 sűrgősségi. A 2.császárnál 2 órás műtétem volt.. Mindhárom gyerekem csoda, hogy megfogant, és az még nagyobb csoda élnek, kettőnél az is, hogy én.
Ha valaki nem értette a mondanivalóm, az nyaljon sót..
Elhiszem és tudom milyen mikor dög fáradt vagy, rosszul vagy ect. De ha már ennyire az elején nem bírja, mi lesz később? Holott se vészes hányása, se semmi komolyabb problémája. Hogyan fogja bírni a szülést? Mi lesz szülés után?
Na ezen kellene elgondolkodni, meg rákészülni..
3# voltam, és nem, nem vág földhőz ha lepontoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!