Megkarmolt a cica. Lehet ettől bajom?
Karmolás nélkül is lehetsz toxoplazmás. Kérd a vizsgálatot, hogy tudd meg, hogy átestél -e rajta vagy sem. Karmolástól egyéb fertőzést is kaphatsz, betadinnal mosd le. Igaz nekem sosem lett bajom a karmolástól, de egy kinti cica talán veszélyesebb fertőzés szempontjából.
Nekem 25 éve vannak folyamatosan cicáim, jelenleg 8 éve egy szobacica, mégsem estem még át a betegségen. Nálunk még mindig a lakásban van, nőgyógyász szerint ki kell dobni.
Egy fél mm széles a karmolás, és 2 cm hosszú. Tehát nem túl nagy, már bevarrasodott a kis csík. Azért lekenem betadinnal, de szerintem egy nap után már mindegy ez nem? Oltást nem hiszem hogy kérnék terhesen...
De biztos, hogy nem fogok többet a közelébe menni ha látom, hogy kezd vadulni. :(
Nem lesz semmi bajod, annyira parás vagy!!!
Nem kell ennyire fo**ni minden kis apróság miatt, ajj atyám...
Nekünk fél tucat macskánk van, mévek óta, át sem estem a toxón, a doki sem problémázik miatta, vődőnőm sem, nem tiltottak el tőlük, ma is ágyba járósak. SEMMI BAJUNK!!!!!!!!!!
Ne parázz már ennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!