Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Szerintetek korai...

Kismamik! Szerintetek korai 21-22 hetesen szobát festetni+ megvenni a bútort?

Figyelt kérdés
Én 21+4 hetes vagyok és ma jön a festő és hétvégén hozzák a bútort. Persze még összeszerelni nem szeretném, de jó érzés, hogy már itt lesz. Február 4-re vagyok kiírva, de télen nem akartam festetni szerintem ilyenkor jobb. A bútorhoz meg jó áron jutottunk hozzá!
2010. szept. 27. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csinálod amikor akarod. A festés biztos hogy sokkal jobb most, habár a mai festékek kb 2 nap alatt kiszellöznek.

de lesz idöd dekorálni, meg gondolkodni mi kell.

Mondjuk én az utolsó 8 hétben voltam itthon csináltam meg a szobát stb... és már a második hétben vagyok a túlhordással, és unatkozom de piszkosul.

2010. szept. 27. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem korai.

Én sem voltam babonás,úgyhogy hajrá!

Boldog babavárást!

26 hónapos nagyfiú anyukája

2010. szept. 27. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 20. hétben. Eddig egyszer már voltam 4D-n, most szombaton megyek legközelebb. Ha ezen is azt mondják, hogy kislány, akkor mi is festünk lassan. A bútorunk pedig a jövő hét végén érkezik. Babakocsink is van már, már csak a kisebb dolgok kellenek. de szerintem sokkal egyszerűbb a már berendezett szobába pakolni, pláne a szekrényekbe.
2010. szept. 27. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy korai. Akkor csinálod amikor akarod nincs megszabva hogy hány hetesen "kell" elkezdeni készülni..
2010. szept. 27. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
23 hetes vagyok és már csinálnám a szobát,de késnek a festők.Mondtam is a páromnak,hogy ha sokáig nem jönnek csináljuk meg mi.:)
2010. szept. 27. 12:00
 6/8 A kérdező kommentje:
De jó tök aranyosak vagytok,megnyugodtam,hogy nem vagyok elhamarkodott.Köszönöm a válaszokat boldog babavárást mindenkinek!
2010. szept. 27. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi 21 hetesek vagyunk, de már mindene megvan a babának. Igaz mi festeni nem festünk mert nemrég lett felújítva a lakás.

boldog készülődést!:)

2010. szept. 27. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! 15 hetes vagyok, és már egy hete megvan a kiságy pelenkázóstul. Nem vagyok babonás, ruhákat még azért nem vásároltam, mert csak pénteken fogom megtudni, hogy kisfiú-e vagy kislány.

Akkor vegyétek, amikor tudjátok! Mi most kaptunk egy kis pénzt (esküvőre), és abból, amit csak tudunk, megvesszük a babónak.

A babonáról meg a többi negatív dologról csak annyit, hogy egy élő kisbabával is bármi baj történhet, nem kell a legrosszabbra gondolni, nyugodt szívvel vásárolok előre.

Ha ilyen sokáig Veletek maradt, akkor akar is maradni, és kész :).

2010. szept. 27. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!