Kismamik! Szerintetek korai 21-22 hetesen szobát festetni+ megvenni a bútort?
Akkor csinálod amikor akarod. A festés biztos hogy sokkal jobb most, habár a mai festékek kb 2 nap alatt kiszellöznek.
de lesz idöd dekorálni, meg gondolkodni mi kell.
Mondjuk én az utolsó 8 hétben voltam itthon csináltam meg a szobát stb... és már a második hétben vagyok a túlhordással, és unatkozom de piszkosul.
Szerintem egyáltalán nem korai.
Én sem voltam babonás,úgyhogy hajrá!
Boldog babavárást!
26 hónapos nagyfiú anyukája
Mi 21 hetesek vagyunk, de már mindene megvan a babának. Igaz mi festeni nem festünk mert nemrég lett felújítva a lakás.
boldog készülődést!:)
Szia! 15 hetes vagyok, és már egy hete megvan a kiságy pelenkázóstul. Nem vagyok babonás, ruhákat még azért nem vásároltam, mert csak pénteken fogom megtudni, hogy kisfiú-e vagy kislány.
Akkor vegyétek, amikor tudjátok! Mi most kaptunk egy kis pénzt (esküvőre), és abból, amit csak tudunk, megvesszük a babónak.
A babonáról meg a többi negatív dologról csak annyit, hogy egy élő kisbabával is bármi baj történhet, nem kell a legrosszabbra gondolni, nyugodt szívvel vásárolok előre.
Ha ilyen sokáig Veletek maradt, akkor akar is maradni, és kész :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!