Normális az, hogy már javában a 16. hétben jáőrok, és még mindig undorodom minden ételtől? Alig van olyan, amit megkívánok, vagy jó étvággyal tudnék megenni.
Mi két héttel vagyunk fiatalabbak, mint ti. De mintha semmi sem változott volna. Ugyanúgy hányinger, émelygés, 3 hete tart a húsundorom (pedig előtte húst hússal ettem), örültem, hogy a hétvégén lement egy kis csirkeleves.
Nagyon várom, hogy elmúljanak ezek a tünetek, mert ez így katasztrófa. :(
Amit az elején megutáltam, azt még most sem tudom megenni.
Pedig már a 39. hétben vagyok...
Látom, nem vagyok egyedül :-((
Ma vagyok 14 hetes, és a 6. hét óta egy nagy, massziv hányingerből áll az életem, amit csak a hányások vagy az üres öklendezések tesznek "változatossá" :-((
Szinte mindentől undorodom, húsra gondolni sem tudok, szomjas vagyok, de ha iszom, attól is rosszul vagyok. Semmi nem jó, egész nap kinlódom. Azt hittem, ilyenkorra túl leszek a nehezén, de nagyon-nagyon rossz még mindig!
Nekem semmi nem használ, és éjjel a legszörnyűbb, mert aludni sem tudok. Kétségbe ejt a gondolat, hogy ez végig igy is marad, mert ahhoz még rengeteg idő van hátra :-((
Jobbulást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!