Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amelyik babák anyatejen...

Amelyik babák anyatejen nőttek fel,jobban szeretik az anyjukat? Jobb a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Ez baromság..

( pedig hosszan szoptattam, fontosnak tartottam, és sok küzdelem is volt mellè)

2022. okt. 8. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Nincs összefüggés, nem ettől fog függni, hogy mennyire szeret majd. Az inkább attól függ, hogy mennyi időt töltesz vele, az milyen, hogy neveled stb.
2022. okt. 8. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2022. okt. 8. 19:13
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem, bár nálunk pont úgy alakult, hogy az elején pótolva majd full tápszeresen táplált gyerekem egy kis sündisznó. Megölelni se hagyja magát, max. szökőévente. Érzetre olyan, mintha még a szomszédot (akinek csak köszönni szoktunk) is jobban szeretné.

Míg az anyatejes testvére egy bújós kiscica, aki folyton kimutatja tettel és szóval is a szeretetét.

2022. okt. 8. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem függ össze a kettő.
2022. okt. 8. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Komoly lelki világa lehet azoknak akik itt lepontozták a válaszolókat... 🙄
2022. okt. 8. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Az öcsémmel mindketten anyatejesek voltunk. Én mindig is anyás voltam, ő viszont apás. Ez egyénfüggő és nem a táplálás módja határozza meg.
2022. okt. 8. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
38%
Figyi, jelentem a kérdést...ennyire maradi ősanya nem lehetsz...
2022. okt. 8. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
A szomszéd kislány az én anyatejemen nőtt fel-akkor ő engem szeret jobban, a te gondolatmeneted szerint????
2022. okt. 8. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Az anyatejjel taplalt csecsemok ELVILEG egeszsegesebbek, ellenallobbak, mivel minden antitestet az anyatejbol magukba szivtak. Igy az immunrendszeruk erosebb, allergianak ellenallobbak, elhizas es cukorbetegseg kevesebb a korukben.

Legalabbis ezt mondja a tudomany jelenlegi allasa. De gondolom itt is sokat szamit a genetika, a hajlam.

A kotodes pedig nem CSAK a taplalas modjatol fugg, sokkal osszetettebb dolog.

2022. okt. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!