A WHO anyatejes táplálással kapcsolatos ajánlását el lehet olvasni az interneten?
Figyelt kérdés
Elsősorban magyarul érdekelne, de ha angol, francia esetleg német nyelven van meg, az sem baj.2010. jan. 19. 13:17
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Itt összefoglalva van magyarul.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de engem az eredeti és teljes ajánlás érdekelne. Kivonatokat és idézeteket már rengeteget olvastam, róla, belőle. Olyan nekem ez az ajánlás, mint egy kísértet. Eddig csak hallottam róla ezt vagy azt, de még nem láttam a saját szememmel. Pedig nagyon kiváncsi lennék rá.
2010. jan. 20. 15:19
4/7 anonim válasza:
Menj fel a who oldalára, írd be a keresőbe hogy breastfeed , és kidob egy halom cikket (angolul)
5/7 A kérdező kommentje:
Oké, de melyik ezek közül az ajánlás? Mert cikket, azt már olvastam eleget.
2010. jan. 28. 03:12
6/7 anonim válasza:
Hát sajnos azt én sem tudom, én nem is tudok annyira angolul, hogy ezeket el tudjam olvasni :( de úgy ránézésre mindegyikben az anyatejet éltetik, (van egy olyan, hogy még a HIV+ anyuka is szoptasson) miért ragaszkodsz a konkrét ajánláshoz?
7/7 A kérdező kommentje:
Mert sokan sokféle dolgot idéznek belőle, sokszor egymásnak ellentmondó dolgokat. Kiváncsi lennék például, hogy tényleg az szerepel-e benne, hogy a gyermek két éves koráig fő tápláléka az anyatej kell legyen és hasonlók. És szívesen összehasonlítanám ezzel:
2010. jan. 29. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!