Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedem a béres mgb6-ot,...

Szedem a béres mgb6-ot, 3*1/2-et+gravida. Ez normális, hogy ennek ellenére sokszor kemény, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A 20.hétben vagyok és mostanában arra kelek éjjel meg reggel, hogy nagyon kemény a hasam és sokszor nyilalgat a méhem. Szedem a béres mgb6-ot, 3*1/2-et+gravida.Ez normális, hogy ennek ellenére sokszor kemény, mit csináljak? A méhösszehúzódás kilökheti a babát?
2008. jan. 3. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a 24.hétbe vagyok, és nekem is szokott nyilalgatni néha. Én ilyenkor a magnéziumból 3*2 szedek, de csak ha nagyon nyilalgat. És elég szépen elmúlik tőle. Amit érzel az a méh tartó izmok nyúlása,és a magnézium izom lazító. Amúgy én ha nem fáj, 1*2 magnéziumot szedek és egy magnézium pezsgő tabit. Ezt én találtam így ki, és a dokim nagyon megdicsért.Tudni kell hogy a mgb6 étvágyat csinál nem kicsit. Én sima béres magnéziumot szedek a gravida mellett, és 3 kg híztam idáig, a babám pedig 665g. Úgy hogy én ezt javaslom de a dokiddal nyugodtan konzultálj róla. Sok sikert
2008. jan. 3. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj sokat, mert a keményedéseket a szervezet jelzésének tartják, hogy lasabban! A mg valóban méhlazító azt szedjél. És kend zsíros gyulladáscsökkentős krémmel a hasad (körömvirág) mert az nagyon jó rá, főleg a szövetek, szalagok, bőr nyúlását segíti. Nekem is sokszor annyira fájt h fel se tudtam állni, de ezek nagyon beváltak: reggel este krémezés körömvirág krémmel, pihenés felhúzott vagy felpolcolt lábakkal (méhről leveszi a terhelést) és mg tabletta. 22 hetes kismama
2008. jan. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!