Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérszegény vagyok. Neo ferro...

Vérszegény vagyok. Neo ferro Folgamma gyógyszert írták fel, de nem tudom szedni mert akkor nem tudok wcre menni. Nagy baj ha nem szedem?

Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

Mindegyik fogni fogja.. sajnos ez ilyen

Zab-szilva szb

Vagy emelt magnézium is szokott segîteni

2022. okt. 5. 21:17
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Na,nekem meg piszkosul megy a hasam a vastól. Kinek mi..
2022. okt. 6. 01:19
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Igen, baj ha nem szedsz semmit. Mindenkinek ezt a vackot írják fel, pedig semmit nem ér, nem hasznosul...

Szedjél Kreuterblutot, vagy Vitafer liposzómás vasat. Ezek nem okoznak emésztési problémát és még javítják is a vérképet.

A Kreuterblut nekem ikerterhesen feljavította a vérképemet, pedig a határán voltam, hogy intravénásan kell vasat kapnom, annyira rossz volt az eredményem.

2022. okt. 6. 04:52
 14/21 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is ez volt felírva. Amikor már szó szerint elájultam a wc-n az erőlködéstől nem voltam hajlandó tovább szedni egy percig sem.

Krauterblut szirupot vettem.

És nem, nem segített SEMMI olyan mint búzakorpa, szilvalé, szilvalekvár, dulcosoft, magnosolv stb. Minden teljesen oké volt a terhességgel, a szüléssel, a babával.

2022. okt. 6. 08:17
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Próbáld két naponta bevenni. Nekem így írta a doki, pont azért mert ugyan ilyen problémáim voltak miatta. Azóta hellyel közzel helyre állt.
2022. okt. 6. 09:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szóltam a dokinak, mikor felírta, hogy ne neo ferrot, mert székrekedésem van tőle, gond nélkül írt mást.
2022. okt. 6. 09:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
13as válaszoloval értek egyet, a szirupos vas is javítja a verkepet, de nem okoz szorulast. Általában drágább, de ugyanolyan hatékony. Rajta van a terhességi adagolás is.
2022. okt. 6. 11:26
 18/21 anonim ***** válasza:

"Szedjél Kreuterblutot, vagy Vitafer liposzómás vasat. Ezek nem okoznak emésztési problémát és még javítják is a vérképet"

Ezeknek milyen ízük van?

Én Sobifer Durules tablettában szedem a vasat, de még az olyan is ízt hagy a nyelvemen, hogy nem győzöm leöblíteni. Meg van utóíze is a gyomorból, sokszor hányigerem is van tőle.

Jól hangzik, hogy ezek nem okoznak szorulást, de mivel szirupok, aggaszt, hogy milyen ízük lehet.

2022. okt. 6. 11:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
#18-as, kifejezetten finom mindegyik. Nincs vasízük.
2022. okt. 6. 19:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ! Akkor teszek egy próbát velük!
2022. okt. 6. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!