Vérszegény vagyok. Neo ferro Folgamma gyógyszert írták fel, de nem tudom szedni mert akkor nem tudok wcre menni. Nagy baj ha nem szedem?

Mindegyik fogni fogja.. sajnos ez ilyen
Zab-szilva szb
Vagy emelt magnézium is szokott segîteni

Igen, baj ha nem szedsz semmit. Mindenkinek ezt a vackot írják fel, pedig semmit nem ér, nem hasznosul...
Szedjél Kreuterblutot, vagy Vitafer liposzómás vasat. Ezek nem okoznak emésztési problémát és még javítják is a vérképet.
A Kreuterblut nekem ikerterhesen feljavította a vérképemet, pedig a határán voltam, hogy intravénásan kell vasat kapnom, annyira rossz volt az eredményem.

Nekem is ez volt felírva. Amikor már szó szerint elájultam a wc-n az erőlködéstől nem voltam hajlandó tovább szedni egy percig sem.
Krauterblut szirupot vettem.
És nem, nem segített SEMMI olyan mint búzakorpa, szilvalé, szilvalekvár, dulcosoft, magnosolv stb. Minden teljesen oké volt a terhességgel, a szüléssel, a babával.

"Szedjél Kreuterblutot, vagy Vitafer liposzómás vasat. Ezek nem okoznak emésztési problémát és még javítják is a vérképet"
Ezeknek milyen ízük van?
Én Sobifer Durules tablettában szedem a vasat, de még az olyan is ízt hagy a nyelvemen, hogy nem győzöm leöblíteni. Meg van utóíze is a gyomorból, sokszor hányigerem is van tőle.
Jól hangzik, hogy ezek nem okoznak szorulást, de mivel szirupok, aggaszt, hogy milyen ízük lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!