35+4 hetes kismama vagyok, és abbahagytam a vas gyógyszer szedését. Lehet tőle baja a babának?
Szerintem fontos lenne szedni, nekem is kell a Maltofert. Nagy bajok lehetnek a vashiányból. De a te érveidet is megértem.
Szilvát próbáltál enni? Úgyis szezon van, én megeszek napi 2-3 darabot, és így megy aminek mennie kell.
Nagyon fontos a vas szedése ha hiányod van: [link]
Nekem a dokim annyit mondott róla, hogy az oxigénszállítás miatt kell a magzatnak.
Sokan a magnosolv port isszák a 36.hétig, mert az meghajthat. De mivel neked ez már nem szedhető, hogy lassan eléred a 36.hetet, így ez max korábban lett volna opció.
Én már terhesség előtt is székrekedéses voltam, így most ahogy kiderült, hogy kevés a vasam(korábban is szedtem ferrovit kapszulát) Dr. Theiss Iron Energy folyadékot javasolták.
Persze mellé sok folyadékot iszok, sok zöldséget eszek. Szerencsére nincs székrekedéses problémám.
Próbáld ki ezt a folyadákot (igaz szerintem borzasztó az íze, de megiszom a gyerek miatt), hátha neked is jó lesz.
Nagy butaság volt tőled, nagyon veszélyes játékot játszol.
Az azért leesett, hogy ha vashiányos vagy, akkor nem működik az "a baba úgyis elvonja tőlem" dolog?!
Peesze ha szeretnél egy gyorsan öregedő méhlepényt, és emiatt egy alultáplált, netán oxigénhiányos babát, akkor csak hajrá...
Millió vaskészítmény van, ahogyan egy rakat, terhes nők számára is megfelelő székletlazító, hashajtó is.
Bocs, de nagyon-nagyon buta vagy. És még a lehető legszebben fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!