Most mit kell ilyenkor csinálni? Két napja vannak jóslóim,elég erősek de egyformák nem erősödnek..
Figyelt kérdés
De nem tudom hogy ez normális e mert fáj pár órát majd elmúlik.Még csak a 36 hétben vagyunk,normális az ilyen gyakori fájás és az hogy ennyire sürün jönnek?Lehet hogy naiv vagyok,de úgy gondoltam hogy lesznek jóslók de nem majdnem egésznap!Tegnap előtt még csak napközben jellentkezet,ma éjszaka 1órától 4óráig tartott változó időközönként jötek a fájások.Nem tudom,remélem a hetet még kibirjuk.Volt valaki hasonló helyzetben?2008. dec. 23. 10:28
1/1 anonim válasza:
Nekem is pont az éjszaka voltak,biztos valami front van amiatt,úgyhogy remélem még van időnk.Én a 37. hétben vagyok.
Könnyű szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!