24-28. heti laborban ezek az eltérések mire utalhatnak?
Figyelt kérdés
Kedden voltam laboron. Ma kaptam meg az eredményt, két hét múlva kell mennem a következő terhesgondozásra, addig nem tudok konzultálni sajnos dokival. Viszont aggasztanak az eltérések:
Fehérvérsejt szám: 10.29 (hatarérték 4.00-10.00)
Neutrophil granulocyta: 77.5% (hatarérték 45.0-70.0%)
Lymphocyta %: 16.8% (hatarérték 25.0-45.0%)
Neutrophil granulocyta: 7.98 (hatarérték 1.80-7.00)
Fehérvérsejt 1 (hatarérték <5)
Baktériumok a vizeletben: kevés
Laphámsejt: <8
Ezeket leszámítva minden érték rendben volt. Néhány napja jöttem ki egy kisebb megfázásból, az okozhatta az eltéréseket?
25+3 hetes terhes vagyok.
2022. okt. 5. 10:52
1/5 anonim 

válasza:

Terhesen teljesen más a normál tartomány.
Nem viszont a pisidben van baci.
2/5 anonim 

válasza:

Ez teljesen jó. Terhesen más az értektartomány
3/5 anonim 

válasza:

Küld át a védőnőnek, nekem mindig megnézte és hozzá tudott szólni
4/5 anonim 

válasza:

Azt jelenti, hogy rendben van. Ekkora eltérések nem terhesen sem jelentenek semmi különöset.
5/5 anonim 

válasza:

#3 vagyok, komoly hogy le lettem pontozva ,mert azt javasoltam, hogy küldje át a védőnőnek,aki azért mégiscsak ért hozzá?! De az jó válasz, amit itt a pénztáros Gizike, vagy a körmös Teca ad. Mert az ugye hitelesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!