3 tesztet csináltam,mind 3 pozitív lett ma voltam ultrahangon,de nem látott semmit azt mondta 6hetesen fog látszani,ha az vagyok. A papírra az van írva, hogy 13mm endometrium...ez mit jelent?
Nem késik olyan régen még és így normális hogy nem látszik semmi.
5 hetes lehetsz max.Nekem mondjuk már volt petezsák 4 hét pár naposan de lombik volt és így pontos a fogantatás ideje nálad viszont csúszhatott az ovuláció napokat és így persze hogy nem látszik semmi.
2 hét múlva menj vissza és már mindent látni kell.Mehetsz 1 hét múlva is de felesleges mert lehet csak petezsák lesz szikhólyaggal.
Hát erre nehéz mit mondani..
Nyilván egyik terhesség se egyforma, én 6+4 voltam terhesség megállapításon, és akkor már elő embrió volt, és mondta hogy látja a szívműködést is.
Reméljük nálad is így lesz és ha vissza mész minden rendben lesz!
Egyébként ha az orvos úgy érzed, hogy s*ggfej, keress inkább másikat…
Szerintem minden rendben,én ezért mentem csak a 8. Héten első vizsgálatra, hogy ne ijesszenek meg.
Attól, hogy bunkó volt, a kötelessége megmondani, ha gond van, tehát ha nem mondott semmit, akkor nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!