Csak huszonévesekhez szól a kérdés: Hogyan reagálnál a pozitív terhességi tesztre?
24 éves korom előtt nem, utána már örülnék neki. 22 évesen fogok diplomázni, 2 évet dolgoznék. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy már 5 éve együtt vagyok a párommal, ezért gondolom, tőle lennék terhes. Egyéjszakás teherbeesést nem tartanék meg még jó darabig...
21N
Égett az egész arcom, egyszerre tudtam volna nevetni és sírni. Nem akartam elhinni, úgyhogy még csináltam 2 tesztet. De nagyon boldog voltam.
Nem volt tervezett. Mégcsak 4 hónapos, de nagyon várjuk.
27 voltam, amikor pozitívat teszteltem. A tervezés volt még csak tervben, de nyilván nem védekeztünk már olyan jól, mint előtte. Attól még meglepett, nem akartam elhinni lényegében.
Aztán másnap csináltam egy másik tesztet, akkor már elhittem.
Azóta betöltöttem a 28-at, és 26 hetes vagyok. Egypetéjű ikreink lesznek, csak hogy fokozzam az érzést. 😄
"jó de van olyan hogy védekezés mellett fogan"
Egyeseknél a megszakításos védekezés is védekezésnek számít, szóval persze, van olyan...
Maradjunk annyiban, hogy a rendesen szedett antibébi vagy a gumióvszer alkalmazása mellett közel sem olyan gyakori a nem kívánt terhesség, mint ahogy elő akarják adni...
Általában mindig kiderül, hogy a fogamzásgátló sem úgy volt szedve, ahogy kéne. Pl. nem vette figyelembe a nő, hogy olyan gyógyszert szedett mellette, ami gyengítette a hatását. Innentől nem beszélhetünk védekezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!