Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak huszonévesekhez szól a...

Csak huszonévesekhez szól a kérdés: Hogyan reagálnál a pozitív terhességi tesztre?

Figyelt kérdés
Én 23 vagyok és nagyon örülnék neki.
2022. szept. 26. 16:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Azért a "huszonéves" az pont az az időszak, amikor irdatlan eltérések lehetnek élethelyzetben és vágyakban, emberek között is de még egyéni szinten is a húszas évek eleje és vége között. 21-22 évesen teljesen kiborultam volna tőle, fogalmam sincs, mihez kezdtem volna. Valószínűleg abortuszra megyek. Egyetemista voltam, zéró munkatapasztalattal, semmi jövedelemmel, albérletben, nem igazán alkalmas helyzetben egy gyerek érkezéséhez. 26 és 28 voltam a pozitív terhességi tesztjeimnél, házasságban, több év munkaviszonnyal addigra már, saját lakásban, és nem mellesleg tervezetten jöttek a gyerekek, szóval nem meglepő, hogy határozottan örültem neki. Nyilván így is először azért elég ijesztő volt meglátni a két csíkot a teszten, nem hazudok :D De ez inkább az a fajta pozitív izgalom volt, mint amit egy nagy kirándulás előtt érez az ember, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Később, amikor meg már el is hittem, hogy tényleg baba van és minden rendben, akkor meg már a földöntúli boldogság öntött el :)
2022. szept. 26. 19:00
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Sokkot kapnék,hogy szex nélkül terhes lettem. Hívnám a Fókuszt :) .
2022. szept. 26. 19:00
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
24 voltam, nem tartottam meg
2022. szept. 26. 19:24
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
23 voltam, borzasztóan örültem, hogy végre sikerült, de azért volt bennem sokk is. :) Már 25 hetes vagyok, alig várjuk.
2022. szept. 26. 21:02
 15/24 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, sok idő volt mire fogant a baba?
2022. szept. 26. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

Nem, az éles próbálkozós hónapok közül a 4. hónap lett végül sikeres, de előtte már pár hónappal csak ilyen hébe-hóba védekeztünk, mert nem lett volna már akkor sem gond, ha érkezik, csak az időzítés jobb volt

így. De én már erre vágytam szerintem kb. 5-6 éve, és most lettek meg a feltételek hozzá, így egy örökkévalóságnak tűnt, mire egyáltalán próbálkozni kezdhettünk. :)

2022. szept. 26. 21:13
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

Pontosan az jutott eszembe a kérdést olvasva, amit #11 írt. Azért egy 21 éves másodéves egyetemistát ne keverjünk össze egy 28-29 éves, több éve dolgozó, egzisztenciáját építő emberrel.

Én 22 vagyok, még tanulok, de pl 27-28 évesen már szeretnék gyereket.

2022. szept. 26. 21:13
 18/24 A kérdező kommentje:

én egy egyetem miatt nem vetetném el a saját gyerekem. csinálnám mellette tovább.

igazából tényleg nem egyszerű de szeretném hinni hogy nemcsak en tartanám meg 23 évesen.

2022. szept. 26. 21:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Én pont 21 vagyok, most jött be a baba, de mivel megtudjuk oldani így nem is fordult meg a fejemben h elvetessem. Utána pedig folytatom a karriert. Ezt egyébként a mai világban lett elterjedt, hogy előbb a karrier, aztán a család. Régen nem ez volt a szokás. Természetesen mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is. A legjobb az Aranyközép. Nálunk is jó lett volna, ha minimum egy évet csúszik, de így sem bánom.
2022. szept. 26. 22:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem tervezetten lett babám 23 évesen. Dolgoztam is előtte 18 éves korom óta, levelezőn végeztem az egyetemet. Most azt szüneteltetem fél évre, aztán folytatom azt is. Mindent ugyanúgy csinálok babástul, amit előtte csináltam. Nem éreztem soha hátrányát annak, hogy 22 évesen lettem terhes.
2022. szept. 27. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!