Kérdező te vagy az aki a napokban tett fel kérdést?Szürkés lett az ilyen teszted de ez most tényleg pozitív.Ha te vagy akkor örülök neki.
Szét b@sztattak a nagyon okos nők:) Jókat röhögtem rajtuk.
Igen :)
Csak még mindig nem annyira erős ezért vagyok bizonytalan.
De ez pozitív!Örülök tényleg.Nekem nem voltál ellenszenves csak a sok okoskodó odagyúlt a kérdés alá:)
Tesztelgess 2 naponta és ha erősödik szépen az bíztató.Ez még a 10-es teszt gondolom.Ha szépen erősödik akkor 25-öst is próbálhatsz.Ha terhes vagy az is pozitív lesz pár napon belül.
Mit fordítottam meg?
Esküszöm ezek az emberek itt nem normálisak.
Mit szórakoznék ilyenekkel,hogy tesztet fordítgatok egy anonim oldalon?
Ennyire magatokból indultok ki?
Amúgy ebből látszik,hogy az emberek zöme aki ide írogat simán csak rosszindulatú megkeseredett nő.
Amíg nem tudtátok,hogy én vagyok addig azt írjátok,hogy ez most tuti pozitív de ahogy leírtam,hogy én teszteltem korábban egyből előbújik a gusztustalan énetek.
Szerintem ez undorító…mármint gondolom névvel képpel nem lenne ekkora a szátok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!