Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam nőgyógyásznál...

Zsuzsika kérdése:

Ma voltam nőgyógyásznál Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál mert nagyon fáj a hasam és a derekam puffadt a hasam és fájdogál a mellem

Sajnos negatív tapasztalat volt Mondtam hogy vizsgálatra jöttem szeretném ha megnézné

Rámnezett és húzza a száját mondta fekudjon fel Kérdezte maga terhes? Mondtam nem tudom erre mondta oltozzon fel

Annyit mondot hogy a méhen belül lát egy 6-mm-es foltot és részéről ennyi volt a vizsgálat Láttam már ilyen fotot és ez nem folt volt hanem petezsák de nem mondtam

semmit csak eljöttem A teszt még negatív mert biztos kicsi még Esetleg volt már így valaki ? Petezsák ügyben ?

2022. okt. 4. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ajj 10es

Ő bizony terhes!negatív teszt ellenére ő látta a petezsákot amit a doki nem ismert fel!plusz az ismerősének is a 41. Teszt lett pozi!

🤦‍♀️

2022. okt. 5. 10:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11. Na, azt az ismerőst is megnézném...
2022. okt. 5. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!