Zsuzsika kérdése:
Ma voltam nőgyógyásznál Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál mert nagyon fáj a hasam és a derekam puffadt a hasam és fájdogál a mellem
Sajnos negatív tapasztalat volt Mondtam hogy vizsgálatra jöttem szeretném ha megnézné
Rámnezett és húzza a száját mondta fekudjon fel Kérdezte maga terhes? Mondtam nem tudom erre mondta oltozzon fel
Annyit mondot hogy a méhen belül lát egy 6-mm-es foltot és részéről ennyi volt a vizsgálat Láttam már ilyen fotot és ez nem folt volt hanem petezsák de nem mondtam
semmit csak eljöttem A teszt még negatív mert biztos kicsi még Esetleg volt már így valaki ? Petezsák ügyben ?
2022. okt. 4. 13:51
11/12 anonim 

válasza:

Ajj 10es
Ő bizony terhes!negatív teszt ellenére ő látta a petezsákot amit a doki nem ismert fel!plusz az ismerősének is a 41. Teszt lett pozi!
🤦♀️
12/12 anonim 

válasza:

11. Na, azt az ismerőst is megnézném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!