Ma voltam nőgyógyásznál mert nagyon fáj a hasam és a derekam puffadt a hasam és fájdogál a mellem
Sajnos negatív tapasztalat volt Mondtam hogy vizsgálatra jöttem szeretném ha megnézné
Rámnezett és húzza a száját mondta fekudjon fel Kérdezte maga terhes? Mondtam nem tudom erre mondta oltozzon fel
Annyit mondot hogy a méhen belül lát egy 6-mm-es foltot és részéről ennyi volt a vizsgálat Láttam már ilyen fotot és ez nem folt volt hanem petezsák de nem mondtam
semmit csak eljöttem A teszt még negatív mert biztos kicsi még Esetleg volt már így valaki ? Petezsák ügyben ?
Az orvos meg nyilván felismer egy petezsákot ezért valószínűleg mondta volna ha terhes
És mivel negatív a teszted egyértelműen kizárható a terhesség
2022. okt. 4. 13:53
2/12 anonim válasza:
Ha látható lenne a petezsák (pláne egy 6 mm-es), akkor már a teszt is pozitív lenne.
Nekem 5 hetesen 4,4 mm-es petezsákom volt és akkor már több, mint 1 hete pozitív volt a teszt.
Az a folt nem petezsák volt.
2022. okt. 4. 14:01
3/12 anonim válasza:
Nekem már 3.5 mmes petezsáknál délutáni vizeletből erős pozitív tesztem volt. Ha teszted negatív, akkor nem vagy terhes. Vagy ha gondolod, csináltass magánlaborban egy vértesztet, ami kimutatja a hcg szintet és abból 100%-ra kiderül.
2022. okt. 4. 14:04
4/12 anonim válasza:
Mióta késik a menstruációd? M8kor teszteltél?
A folt az folt, a petezsák meg petezsák...
2022. okt. 4. 14:06
5/12 anonim válasza:
Valami leletet csak kaptál. Arra mit írt?
2022. okt. 4. 15:02
6/12 anonim válasza:
Attól függ mióta késik ha késik egyáltalán.Ha petezsák volna csak mondja az orvos és pozitív volna a teszt is.Tudom milyen flegmák tudnak lenni államiban az orvosok egyébként de ha valamit látnak vagy nem látnak azt közlik.
2022. okt. 4. 15:25
7/12 anonim válasza:
A helyedben bejelentkezék most egy magánorvoshoz. Inkább nézzék meg alaposan, beszéljétek meg alaposan. Megér ennyit.
2022. okt. 4. 15:50
8/12 A kérdező kommentje:
A menszesz nem rendszeres így nem tudom,most volt rákszűrés és mindenem negatív Mindegy várok Volt egy ismerősöm akinek a 41-dik teszt mutatta ki a hcg-t De köszönöm a válaszokat
2022. okt. 5. 07:09
9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom képet csatolni hogy mit fotóztam a monitoron
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!