Aki babát vár és van egy kicsi gyereke már és nincs segítség.Ti hogy oldjátok meg ,mikor apa dolgozik és vizsgálatra kell menni?
Nálunk pl az egyik genetikaira nem engedték be a gyereket, amikor nem tudtam kire bízni, egy plusz felnőtt kellett volna mellénk, aki pesztrálja, de ugye csak velem jött volna. Akkor áttettem az időpontot máskorra (náthás volt az eredeti időponton, szóval aznap nem ment bölcsibe, de következő héten meg igen, így az intézményben volt, amikor mentem a vizsgálatra). És igen, ez egy magánkórház, fel is voltam ám háborodva rendesen, hogy nem vihettem magammal.
De alapvetően én úgy oldom meg, hogy a bölcsiben van addig a nagyobbik, amíg én vizsgálatokon. Ha ez nem lenne, akkor én is szittert hívnék. Nem idegen, ha már hívtad addigra párszor, értelemszerűen nem úgy kell ezt elképzelni, hogy felhívsz egy vadidegent, aztán amint megjelenik az otthonod ajtajában, te már fordulsz is ki és magára hagyod a gyerekeddel, mert ilyet senki józan ember nem csinálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!