Túl kicsi az embrió mérete az utolsó menzeszhez képest?
7-8 hetesen szerintem többet kellene mutatnia. Nekem az embrió 7+4 naposan 14 mm volt.
Reménykedjünk abban, hogy később lehetett a fogantatás.
Szorítok!💚
Sajnos azt gondolom, ez a terhesség megállt a fejlődésben. Nem akarlak áltatni.
Ha szept 16-án ki is mutatta a teszt, akkor nem foganhatott később sem sokkal.
Sajnálom, átérzem, én is hasonlóan jártam tavasszal, de azóta megint várandós vagyok, megfelelő méretekkel.
Ezt engedd el, de ne hidd, hogy azért, mert most nem sikerült, baj van veled. Sajnos megesik.
Ha abból indulunk ki, hogy később volt az ovulációd, akkor ebből újraszámolva vegyük úgy, hogy a szeptember 16-i első pozitív tesztednél voltál kerek 4 hetes terhes. Azóta eltelt több mint 2 hét, tehát úgy is 6+4 hetesnek kéne lennie a terhességednek. Esetleg pár nappal kevesebb, ha optimistán azt feltételezzük, hogy már a kései ovulációd után 10-11dpo-n már pozitív volt a teszted. De ez akkor is 1-2 hét lemaradás.
Ennek fényében én nem reménykednék. 🙁
Csak neked valószínűleg későn fogant. A kérdező már több mint 2 hete pozitívat tesztelt, így semmiképp sem lehet 4-5 hetes a terhessége valós kora. Hanem logikus, hogy megállt a fejlődésben.
Akkor az ovuhoz képest korán volt pozitív a teszted, de annyival mégsem lehetett, mert ugye nem lehetett 1 héttel a fogantatás után már pozitív, hisz csak akkor kezd beágyazódni.
Az meg, hogy a dokid kb. 5 hetesnek mondta a terhességed, az jelenthette azt is, hogy az 5. hétben jártál. Nekem kerek 6 hetesen (és ez 100%, mert lombikom volt) még csak 2,5 mm volt az embrió. Mivel napi 1 mm-t nő, két nappal korábban, tehát 5+5 hetesen valószínűleg még mérni sem lehetett volna.
Ebből a példából levezetve neked talán már 10dpo körül pozi volt a teszted, és valahol 5-6. hét között jártál először orvosnál.
Ez magyarázza, hogy neked bár nem láttak embriót, egészséges babád született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!