Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl kicsi az embrió mérete az...

Túl kicsi az embrió mérete az utolsó menzeszhez képest?

Figyelt kérdés
Augusztus 15.en volt még a menzeszem utoljára .szeptember 16.tesztelem először halvány pozitívat majd naponként erősödött, mára kaptam időpontot el is mentem és elvileg 7 hetesnek kellne lennie a terhességnek,de a méretei alapján 4-5 hetes . 5mm és oetezsakban szikholyag található,ez all a leletemben,két hét múlva vissza kell menni,addig aggodhatok...és ráadásul menzesz szerű fájdalmam van hasam alja és a hátam is fáj...megjobban aggaszt. Lehet baj? Vagy az már jó ha van szikholyag?
2022. okt. 3. 20:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
65%

7-8 hetesen szerintem többet kellene mutatnia. Nekem az embrió 7+4 naposan 14 mm volt.

Reménykedjünk abban, hogy később lehetett a fogantatás.

Szorítok!💚

2022. okt. 3. 20:39
 2/33 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos azt gondolom, ez a terhesség megállt a fejlődésben. Nem akarlak áltatni.

Ha szept 16-án ki is mutatta a teszt, akkor nem foganhatott később sem sokkal.

Sajnálom, átérzem, én is hasonlóan jártam tavasszal, de azóta megint várandós vagyok, megfelelő méretekkel.

Ezt engedd el, de ne hidd, hogy azért, mert most nem sikerült, baj van veled. Sajnos megesik.

2022. okt. 3. 20:39
 3/33 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam hogy ha szeptember 16.an már látszott a teszten akkor nem sokkal később fogant.meg ha később is... köszönöm.... Nagyon félek bízok benne kicsit még hogy megmarad....és attól is félek hogy hogyan megy végbe a vetélés ha elmegy.
2022. okt. 3. 20:46
 4/33 anonim ***** válasza:
24%
Én az első terhességemnél mensi szerint 8+3 lettem volna, UH méretek alapján átkorrigáltak 6+1 naposnak. Egészséges fiam született. Mostani terhességem mensi szerint 9+3 hét, de a méretek alapján 7+5 nap, szóval ez is előfordulhat.
2022. okt. 3. 21:15
 5/33 anonim ***** válasza:
32%
Nekem tavaly március 20-án lett halvány pozitív a tesztem és április 7-én petezsákom volt szikhólyaggal. Úgyhogy én még szorítok neked.
2022. okt. 3. 21:17
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha abból indulunk ki, hogy később volt az ovulációd, akkor ebből újraszámolva vegyük úgy, hogy a szeptember 16-i első pozitív tesztednél voltál kerek 4 hetes terhes. Azóta eltelt több mint 2 hét, tehát úgy is 6+4 hetesnek kéne lennie a terhességednek. Esetleg pár nappal kevesebb, ha optimistán azt feltételezzük, hogy már a kései ovulációd után 10-11dpo-n már pozitív volt a teszted. De ez akkor is 1-2 hét lemaradás.

Ennek fényében én nem reménykednék. 🙁

2022. okt. 3. 21:22
 7/33 anonim ***** válasza:
84%

Csak neked valószínűleg későn fogant. A kérdező már több mint 2 hete pozitívat tesztelt, így semmiképp sem lehet 4-5 hetes a terhessége valós kora. Hanem logikus, hogy megállt a fejlődésben.

2022. okt. 3. 21:23
 8/33 anonim ***** válasza:
60%
Én a pozi teszt után 2 és fél héttel mentem, ahol 5 hetesnek mondta a doki a terhességem. Nem volt még embrio. Most a kiságyban alszik. És az ovum kb a 18-19. ciklusnapon volt.
2022. okt. 3. 21:39
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az ovuhoz képest korán volt pozitív a teszted, de annyival mégsem lehetett, mert ugye nem lehetett 1 héttel a fogantatás után már pozitív, hisz csak akkor kezd beágyazódni.

Az meg, hogy a dokid kb. 5 hetesnek mondta a terhességed, az jelenthette azt is, hogy az 5. hétben jártál. Nekem kerek 6 hetesen (és ez 100%, mert lombikom volt) még csak 2,5 mm volt az embrió. Mivel napi 1 mm-t nő, két nappal korábban, tehát 5+5 hetesen valószínűleg még mérni sem lehetett volna.

Ebből a példából levezetve neked talán már 10dpo körül pozi volt a teszted, és valahol 5-6. hét között jártál először orvosnál.

Ez magyarázza, hogy neked bár nem láttak embriót, egészséges babád született.

2022. okt. 3. 21:53
 10/33 anonim ***** válasza:
#8 nekem a teszt pont 1 héttel a fogantatás után mutatta ki a pozitívat. (Clearblue).
2022. okt. 3. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!