Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl kicsi az embrió mérete az...

Túl kicsi az embrió mérete az utolsó menzeszhez képest?

Figyelt kérdés
Augusztus 15.en volt még a menzeszem utoljára .szeptember 16.tesztelem először halvány pozitívat majd naponként erősödött, mára kaptam időpontot el is mentem és elvileg 7 hetesnek kellne lennie a terhességnek,de a méretei alapján 4-5 hetes . 5mm és oetezsakban szikholyag található,ez all a leletemben,két hét múlva vissza kell menni,addig aggodhatok...és ráadásul menzesz szerű fájdalmam van hasam alja és a hátam is fáj...megjobban aggaszt. Lehet baj? Vagy az már jó ha van szikholyag?
2022. okt. 3. 20:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Pontosan így van, ahogy a 30-as leírta. Nekem úgy volt, hogy a 7. héten voltam az első vizsgálaton. Akkor egy hét lemaradás volt. Volt szívhang. Tudtam, hogy ez nem jó, mert az elmaradt menstruáció napján már pozitív volt a tesztem. Lh tesztet is használtam abban a ciklusban. Sajnos meg is állt a fejlődésben az embrió. Vérezni csak a 9. hét végén kezdtem, de akkor már tudtam róla, hogy elhalt.
2022. okt. 5. 09:07
 22/33 anonim ***** válasza:
20-as írta le jól. Bocsi, elírtam.
2022. okt. 5. 09:08
 23/33 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2022. okt. 15. 12:17
 24/33 A kérdező kommentje:
szia .hétfőn kell mennem dokihoz, azóta vannak tüneteim hányinger fáradtság..minden napom egy örökké valóság...de bízok benne hogy minden rendben lesz.köszönöm az erdeklödest
2022. okt. 15. 14:31
 25/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Még mindig nincs semmi csak petezsakban szikholyag szivhang nincs de a petezsak nőtt 2 cm.. nem értem mostmár mi ez...
2022. okt. 17. 10:31
 26/33 anonim ***** válasza:
Ahogy írtuk. Fejlődött valamennyit, de elhalt vagy el fog halni. Sajnálom. ☹
2022. okt. 17. 10:42
 27/33 A kérdező kommentje:
De nem értem a petezsak önmagában nő?
2022. okt. 17. 12:23
 28/33 anonim ***** válasza:

Fentebb írtuk, hogy igen, nőhet, ahogy az embrió is, de ha el van maradva a valós korához képest, előbb vagy utóbbi elhal, még ha lenne is szívhangja.

Mikorra hívott vissza az orvos?

2022. okt. 17. 12:29
 29/33 A kérdező kommentje:
Csütörtök
2022. okt. 17. 12:55
 30/33 anonim ***** válasza:
54%
Figyi ilyenkor mar regesreg kellene h legyen szivhang, latszik ahogy kapalozik a kis kezeivel labaival… a petezsak siman nohet a hormonoktol, de baba tuti nem lesz ebbol:( nagyon sajnalom
2022. okt. 18. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!