Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl kicsi az embrió mérete az...

Túl kicsi az embrió mérete az utolsó menzeszhez képest?

Figyelt kérdés
Augusztus 15.en volt még a menzeszem utoljára .szeptember 16.tesztelem először halvány pozitívat majd naponként erősödött, mára kaptam időpontot el is mentem és elvileg 7 hetesnek kellne lennie a terhességnek,de a méretei alapján 4-5 hetes . 5mm és oetezsakban szikholyag található,ez all a leletemben,két hét múlva vissza kell menni,addig aggodhatok...és ráadásul menzesz szerű fájdalmam van hasam alja és a hátam is fáj...megjobban aggaszt. Lehet baj? Vagy az már jó ha van szikholyag?
2022. okt. 3. 20:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%
#9, tudom, hogy korán volt pozitív a tesztem. A terhesség (a magzat is később) végig a terhesség alatt majdnem 2 héttel kisebbnek látszott ultrahangon, pedig tuti nem fogant annyival később (voltam progi vérvételen, az értékek alapján 1-2 nappal az ovu után). És ráadásul nem is volt kicsi valójában 😂
2022. okt. 3. 22:12
 12/33 anonim ***** válasza:
Leheth kesobb fogant. Nekem 7 heteen mar szivhang is volt
2022. okt. 4. 06:15
 13/33 anonim ***** válasza:
Ha később fogant, akkor renden van így. Nekem egy hét lemaradásban volt, de már volt szívhang. Én tudtam, hogy nem foganhatott később. Sajnos megállt a fejlődésben, elvetéltem. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
2022. okt. 4. 08:15
 14/33 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy szeptember 17.en voltam egy magán nőgyógyásznál egyéb gondok miatt és akkor még nem látott babat
2022. okt. 4. 18:05
 15/33 anonim ***** válasza:

Ha előtte nap volt először pozitív teszted, akkor nem csoda, ha semmit sem látott (embriót meg pláne). 4 hetesen még petezsákot se keresnek.

5 mm petezsák kerek 5 hetesen lenne normális méret. Neked viszonta pozitív teszttől számítva nem 1 hét telt el, hanem több mint 2.5 fél hét. Már rég embriónak kéne lennie szívhanggal

2022. okt. 4. 20:22
 16/33 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem megy el?miért nem indul be a vetélés
2022. okt. 4. 21:13
 17/33 anonim ***** válasza:

Vannak, akiknél hetekbe telik, mire bekövetkezik. Néha lemaradással, de fejlődik valameddig, utána hal el.

Ha magától nem megy el, akkor kell a missed ab.

2022. okt. 4. 21:33
 18/33 anonim ***** válasza:
Nekem már 3 hete el volt halva az embrió, amikor elindult a vérzés. Így is valószínűleg szükség lesz még műtétre is. Neked kívánom a legjobbakat!
2022. okt. 5. 07:21
 19/33 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom utolsó. Borzasztó ez...de akkor semmi esély nincs hogy megmaradjon? Ne is éljen bele magam?érdemes elmennek egy magán nőgyógyászhoz a hétvégén vagy várjam még a két hetet ?
2022. okt. 5. 08:21
 20/33 anonim ***** válasza:
54%

Az a probléma, hogy ilyen korai embrió korban a lemaradás mindig rosszat jelez. Amikor olvasol happy end sztorikat, az nem azért van, mert vannak kivételek. Hanem ők nem tudták jól, mikor volt a megtermékenyülés, a menstruáció alapján kalkulálták nekik, miközben kései ovujuk volt.

Ez viszont azoknál, akiknek volt már pozitív tesztje egy adott időben, aztán még ahhoz képest is 1-2 hét lemaradás van, nem adhat reményt. A méreteket 1-1 mm-rel elmérheti a doki, ezáltal lehet +/- 1-2 nap eltérés, de nem 1 vagy több heti. És nincs olyan, hogy behozza a lemaradást. Vannak, akiknél késéssel, de fejlődik, él valameddig, de el fog az is halni sajnos.

2022. okt. 5. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!