Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik okozhatnak csökkent...

Mik okozhatnak csökkent magzatmozgást? Tegnap eléggé megijedtem, amikor déltől este 9-ig nem nagyon voltak magzatmozgások, előző napokban pedig lubickolt a kicsi, szóval elég nagy volt a kontraszt.

Figyelt kérdés

Reggel voltam vércukor-terhelésen, délelőtt még okés volt. Lehetséges, hogy a cukorsokktól kábult be ennyi ideig? Úgy láttam nem volt front tegnap. Lehetséges ennyit aludt, ilyen hosszú időszakot? Igazából nagyon mini mozgások voltak párszor, de nagyon ritkán, amikor már mindenhogy feküdtem. Próbáltam aktivizálni, de már majdnem mentem az ügyeletre, hogy valami baj van benn (köldökzsinór, méhlepény horrorok...), olvastam itt a fórumon rossz sztorikat... A neten általában azokat a leírásokat találtam, hogy a 30 vagy 32. héttől mennyi a minimum, az előtte levő hetekről nem igazán. Tehát ez normális, hogy ennyi ideig ennyire passzív, hogy arról nem írnak? Köszönöm a válaszokat előre.

25hét+4napos vagyok

2022. júl. 14. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is ne olvass ilyenről a neten.Front ugyan nincs de megint nagyon meleg van. Lehet attól is lustább.És holnap hideg front lesz.Nekem a kórházban azt mondták,hogy két nappal front előtt már megérzik a babák.És ez tényleg mindig így volt.Aztán lehet a cukor terhelés is. De ha téged az megnyugtat menj be,hogy nézzenek rá.
2022. júl. 14. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak napok amikor lustabb, de amig erzed mozogni akar egy picit is addig sztem nem kell aggodni
2022. júl. 14. 13:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat. Este fél 10-től már eléggé pörgött szerencsére, ma délelőtt is aktív, csak szeretném megismerni kicsit ezt a témát és mások tapasztalatait, hogy tanuljak belőle, ha megint lesz ilyen időszak.
2022. júl. 14. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
ezt nehéz kiszámolni 😄 én 37 hetesen se mindig érzem hogy mocorog, fészkelődik, főleg ha teszek-veszek napközben, persze ennyi idősen már kevesebb a hely is :) de sosem paráztam ezen, ha ledőltem nyugiba, rövid időn belül már éreztem is hogy mocorog :)
2022. júl. 14. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Van olyan akinek egész terhessége alatt nyugodt a babája és alig mozog.

Nincs erre szabály hogy mikor mennyit kell mozognia és rúgnia.

Ha pl háttal van a hasadnak akkor a rúgásokat nem is lehet érezni a hát felé.

Van amikor elfáradnak egy előző napi aktív buliban.😄

A melegtől is lehetnek lustábbak vagy frontoktól.

Ha megijedsz akkor keltsd fel, egyél Édesem vagy igyál üdítőt, kicsit nyomogasd meg a hasad.

2022. júl. 14. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
illetve ha mellső fali a lepény, még kevésbé érezni, a finomabb mozdulatokat kevésbé...
2022. júl. 14. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vettem az elejen egy szivhang Figyelőt. 23+4napos vagyok. Pont ma hallgatoztam mert nem nagyon éreztem a mozgást. Engem megnyugtat ez a kütyü :)
2022. júl. 15. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:

5-ös pont tegnap voltam vizsgálaton, és épp a háta volt felfelé, és akkor is kevésbé éreztem az elmúlt fél napban kb., de most nem paráztam rá.

Na igen, amikor megijedtem, mindennel próbálkoztunk itthon, de nem tudtuk felébreszteni, letojt minket. :D Akkor jött, amikor akart. :D Plusz még amit írtál, pár héttel ezelőtt még hatsó fali volt a lepény, most átment a mellső falra, szóval ez is közrejátszhatott.

2022. júl. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!