Másnak is fájtak az ujjában az ízületek reggelente, ahogyan vizesedett, vagy teljesen másra kezdjek gondolni?
Figyelt kérdés
Minden reggel úgy kelek, hogy fáj minden ujjizületem. De ez a nap folyamán elmúlik. A gyűrűim viszont nem jönnek fel az ujjamra, szóval fel vannak dagadva. Arra gondoltam, hogy ez a vizesedéstől lehet, de lehet, hogy érdemes lenne beszámolni erről az orvosnak. Volt másnak is ilyen és terhesség után elmúlt ? Vagy ez valami más lesz? 30 hetes vagyok .2022. okt. 4. 08:39
1/8 anonim válasza:
Én is vizesedtem, de fájni szerencsére sosem fájt semmim.
2/8 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztalom. 37 hét
Vizesedek mert egy gyűrűt sem tudok hordani, rögtön a kezemre dagad.
3/8 anonim válasza:
Fájt és még zsibbadt is.
Az egyik ujjamból szülés után több héttel ment csak ki a zsibbadás.
4/8 anonim válasza:
Igen, de nekem nem a vizesedéstől, hanem kéztőalagút-szindrómám lett a terhesség alatt, a végére egy kést se tudtam rendesen megfogni. 6 hónapos volt a fiam, mire végre elmúlt.
5/8 anonim válasza:
Ja igen, azt még hozzátenném, hogy reggelente egy vizet se tudtam kicsavarni.
6/8 anonim válasza:
En nem vizesedtem egyáltalán. De az utolsó hetekben nekem is fájtak, zsibbadtak az ujjaim
7/8 anonim válasza:
Igen. Fájt, zsibbadt, pattanó ujjam is lett a terhesség végére.
Jártam vele masszőrhöz,az segített a vizesedésen.
A pattanó ujj sajnos szülés után hetekig kínzott még.
8/8 anonim válasza:
Nem szedtem rendesen a magnéziumot, és begörcsöltek néha a kéz- és lábujjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!