Meddig volt kényelmes az irodai munka?
26 hetes vagyok, az első babánkat várjuk a férjemmel. Irodai munkát végzek, nem stresszes, nem megerőltető, jók a körülmények, alapvetően semmi se indokolná, hogy abbahagyjam a munkát, nem is szeretném. Az eredeti terv, hogy december 1-től mennék home officba, majd szabadság és nagyjából a hónap közepétől CSED-re. Az elmúlt pár munkanapban viszont egyre inkább azt érzem, hogy nem kényelmes a hasamnak az, ahogy ülök és ahogy gépelés közben nekidőlök az asztalnak. Még bőven viselhető, és szeretném ezt a maradék 2 hónapot lehúzni.
Volt, akinek azért kellett idő előtt abbahagynia a munkát, mert nem esett jól így ülni? Ha igen, nagyjából mikor jött el ez az idő?
33 hetes vagyok, egy ideje már nem kényelmes nekem sem. Olyan 28-29 hetesen jó lett volna 100% HO menni, csak negyedévzárás miatt kivártam türelmesen, úgyis csak heti 2 napot kell bemennünk az irodába, de még ez is megterhelő már. Most októbertől már heti 1 napot leszek csak, azt is azért, mert hiányozna a társaság. 36. hétig fogok dolgozni, a munka nálam sem megterhelő vagy nehéz, nem indokolja, hogy hamarabb menjek el. Bár már azért nehéz a munkával foglalkozni, amikor inkább ruhácskákat szortíroznék és a gyerekszobát rendezném át, de itthonról dolgozva még az is belefér néha-néha :D
Nekem mondjuk ez a 2. babavárásom, az első lányommal 32. hétig dolgoztam, és az ráadásul a covid alatt volt, amikor úgy a 18. héttől kezdve állandó HO-ban voltam, de akkor már az is soknak érződött.
38.hetig dolgoztam, 10órában 😅 és elég stresszben
Én kb az irodábol mentem volna szülni is. Csak a főnökasszonyommal a pénzügyeken összevesztem (konkrétan nem akart pont a finishben kifizetni, pedig be voltam jelentve) azt így eljöttem elöbb csedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!