Szorulásom volt, kemény, a kijáratban elakadó nagy darab széklettel. Teljes erőből voltam kénytelen nyomni (hasonlóan, mint szülésnél, bár még nem szültem soha), mert se ki-se be, kézzel történő rásegítés sem működött. Lehet baja a babának emiatt?
21 hetes terhes vagyok.
Tegnap, a székelés előtt még nagyon intenzíven éreztem, ha rugdosott, járt körbe a pocakomban. A székelés óta már csak inkább ilyen erősebb bélmozgás szerűen.
Lehet neki vagy nekem bajom attól, hogy ilyen erősen kellett nyomnom? :(
Holnap megyek ultrahangra, ott nyilván kiderül majd, hogy jól van-e, de addig aggódok, hogy nincs-e emiatt bajunk.
Glicerines kúpot vagy pezsgőkúpot vegyél. Szülés utánra is kelleni fog, hidd el... Lecicarbon vált be nálam, a kórházban is ezt kaptunk, császár után megváltás volt...
A babóval meg, próbáld meg hogy eszel kis csokit és lefekszel az oldaladra, attól beindul a mocorgás.
Hidegfront van, lehet bealudt a pici.
Dulcosoft!!!
Terhesseg alatt is szedheto, folyamatosan is lehet, nem szokik hozza a szervezet! Csak ajanlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!