Eddig nem tapasztaltam ilyet, de ma pisilésnél egy pattanás vettem észre a hüvelyemhez nagyon közel. Kinyomtam, de inkább ilyen faggyú mirigy volt. Picit vérzett utána. 18hetes vagyok Baj lehet ebből?
Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 21:18
2/9 anonim válasza:
Nem.
De mégis milyen bajra gondolsz?
3/9 A kérdező kommentje:
Fertőzés vagy akármi
2022. okt. 1. 21:22
4/9 anonim válasza:
Miért, amikor mondjuk az arcodon kinyomsz egy pattanást, akkor te fertőzést szoktál kapni?
6/9 anonim válasza:
Mi történik?begyógyul a seb mivel kinyomtad azt az izét és ennyi.
Nem értem milyen agyi folyamatok zajlanak le a terhes nőknél:)
7/9 anonim válasza:
Ez milyen bájos kérdés 😊 Gondolod, hogy azok a baktériumok, amiket esetlegesen a bőröd alól, azaz a testeden belülről kinyomtál a külvilágba, azok megcélozzák a hüvelyedet és egy felszálló fertőzést okoznak? Vagy a kinyomott faggyúmirigy helyén bekerül a véráramodba egy a saját testeden jelenleg tanyázó baktérium, hogy a bejutva súlyos fertőzést okozzon a méhedben, mert eddig nem jött rá, hogy a hüvelyeden keresztül is betévedhet randalírozni?
8/9 anonim válasza:
Az a fagyumirigy mitöl volt " ilyen faggyú mirigy " Gyulladás, valami büzös váladék stb?
9/9 anonim válasza:
Nem volt még ilyenje és aggódik, hogy esetleg más fontos terheskiütés vagy betegség és nem kellett volna kinyomnia. Ezzel kezdi a kérdést! Ennyi rosszindulatot..
Bármi lehet, de egyik sem veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!