Másnak is tapasztalt az I. trimeszterben nagy, pattanás szerű dolgokat? 2 jött ki olyan helyen, ahol még szerintem tini koromban sem.
Terhesség alatt a legfurcsàbb helyeken jött ki pattanás.
Azt hittem elmúlt, de most a 2. trimeszterben egy időben kb 4-5 kijött az arcomon... Hát nagyon örülök neki :D
Az elso terhessegem alatt rengeteget kinlodtam a pattanasokkal. Nekem amugy is hajlamos ra a borom, kombinalt zsiros/szaraz borom van, de normal esetben mensi kornyeken szokott par kisebb megjelenni es hamar el is tunnek.
Terhesen viszont inkabb a nyakamon, allam alatt es a hatamon, mellkasomon nottek es nagyok, gyulladtak, fajdalmasak. Semmit sem lehetett veluk kezdeni, a kozmetikus sem tudta ki sem tisztitani oket, mert mindig csak vorosek voltak, soha nem ertek be. Es nagyon-nagyon lassan huzodtak vissza, ami meg lett piszkalva, az meg lasabban.
Tuti hogy ezek hormonalis okok miatt voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!