Terhesség elején pattanások? Ki tapasztalta?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt csak max mikor meg akart jönni. Most vagyok 6hetes ugye nem jelent rosszat??2015. márc. 15. 21:17
1/9 anonim válasza:
Nekem rengeteg volt, most már jobb a helyzet, de még mindig akad. 22 hetes vagyok, minden a legnagyobb rendben, úgyhogy kétlem, hogy rosszat jelentene :)
2/9 anonim válasza:
Nekem végig volt brutális módon, és még mostszoptatás alatt is. :) Semmi rosszat nem jelent!
3/9 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni,de nekem majd az egész felső testem + az arcom tele volt pattanásokkal. Teljesen normális. Azok a fránya hormonok :D
Most 3 hós a kicsi,teljesen eltűntek:)
4/9 anonim válasza:
Nekem is vannak, én 5+5 hetes vagyok. Néha olyan kis mocorgásokat is érzek a méhem és petefészkem körül mint mielőtt megjött. Biztosan csak növekszik a méhem mert érzem, hogy kemény és már nőtt is, persze látni nem látszikm én is azt nézem ilyenkor, hogy ugye semmi gond... igyekszem olyanokat gondolni ezekben az esetekben, hogy minden rendben és ez természetes. Alakul a testünk. Biztos nincs gond kedves kérdező! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bíztató szavakat!!!!
Mindenkinek boldog babavárást.
2015. márc. 16. 08:42
6/9 anonim válasza:
10. hétben vagyok, nekem is rengeteg pattanásom volt már a 4. héttől a 9. hétig. Most nagyon szépen visszahúzódtak, úgyhogy remélem nem lesz folytatása :D Tehát...normális :)
7/9 anonim válasza:
Én most vagyok 19 hetes és még mindig vannak, főleg az államon az arcom alsó részén és fent a hátamon is van jópár piros pöttyöcske. Rosszat nem jelent, nyugi:)
8/9 anonim válasza:
nekem még mindig vannak néha kicsi pattanásaim, pedig sosem voltam pattanásos. most vagyok 32 hetes. Ne sok de apró picik a szemem alatt és az arcom külső részén..agyrém
a hormonok változnak..
9/9 anonim válasza:
Ó a hormonok miatt van. Nekem nemvart előtt nem jelentek meg viszont 1-2 héttel később el lettem öntve pattanásokkal.. És nincs semmi baj :) azóta is vannak de jelenleg kevesebb, 12 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!