Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pattanások első trimeszter végén?

Pattanások első trimeszter végén?

Figyelt kérdés
Első trimeszter végén járok és nem akar elmúlni a sok pattanás a homlokomról.ez normális? tini koromban sem volt ennyi ragyám. nyugtassatok meg!!

2014. dec. 14. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem az utolsó trimeszter közepéig nem akartak elmúlni, nekem sem volt ennyi bajom vele még tini koromban sem. Ráadásul én nagyon ki is szőrösödtem , a legjobban a hasamon. Amikor megszületett a kisfiam szép lassan elmúltak ezek a kellemetlen dolgok. Szóval visszaáll majd minden legkésőbb szülés után :-)
2014. dec. 14. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt ilyen szörnyű a bőröm még soha, mint terhesség alatt. Nem javult végig semmit sem, sőt a hátam is tele van pattanásokkal. Remélem szülés után helyreállnak a hormonjaim által.

37hkm

2014. dec. 15. 07:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! :-) Ha megszültél és visszaáll a hormonháztartásod, elmúlnak. Az első terhességemnél is időről időre ellepték az arcomat a pattanások, és ez most a másodiknál is így van. Tini koromban gyakorlatilag 1 sem volt.
2014. dec. 15. 09:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

azt hallottam, ha anyuka megcsúnyul,akkor kislánya születik. nektek milyen nemű babátok lesz???

első két terhességemnél egy ragyám sem volt és fiúk lettek.

nagyon kíváncsi vagyok, ti milyen nemű babának adtatok,adtok életet!! köszönöm!!

2014. dec. 15. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Elméletileg kislány lesz. :)
2014. dec. 15. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
1 lány, 1 fiú, így szerintem, ez is csak babona. :-) Mint ahogy a pocak alakjára, és a gyerek nemére vonatkozó hiedelem sem megbízható. A pocak alakja attól függ, hogy hogy fekszik a baba, minden nap más. :-)
2014. dec. 16. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Első válaszoló vagyok. Nekem kisfiam lett pedig mint írtam szőrösödtem, ragyásodtam tehát nem voltam valami szép látvány :-P A pocakom alakjára is mindenki rögtön azt mondta, hogy kislány. Sőt még az ultrahangon is megtréfált bennünket a kis manó mert a 26. hétig teljesen biztosra mondták, hogy lány aztán meg kiderült, hogy mégiscsak fiúcska lesz.
2014. dec. 16. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Az elso babanal nagyon ronda volt vegig a borom a masodiknal 1-2 volt kb a 6. Hetig. Azonos nemuek 😊

Most is van mindig 1-2-3. Vettem bioboltos teafa olajat es azzal kenegetem oket. Eleg szepen gyogyulnak 😊 baba nemet nem tudom meg 😊

2014. dec. 16. 12:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát!!

nem derült ki sajnos a mai uh-n a neme... pedig nagyon szerettük volna!!

azért reménykedem benne,h leányzó lakik odabenn :)

2014. dec. 16. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!