Hányadik héttől volt hányas rosszullét,és hasonló tünetek.6 hetes vagyok és semmi tunetem nincs ,mostmár nem is lesz vgay még csak ezután jön?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 10:33
1/14 anonim válasza:
Szia! 5 hetesen kezdődött, 12. Hétig kitartott. Hányás, émelygés, undor szinte minden kajától, szagoktól. Fáradtság, pulzus emelkedés, hasmenés,
majd székrekedés, sav miatt nem tudtam aludni, sőt ki is hánytam..
Örülj, hogy megúszod ezeket. Most kezdek észhez térni.
13 hkm
2/14 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen kezdődött és 16.hétig ki is tartott. Émelygés, hányinger, néha hányás is.
3/14 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt rosszullétem.
4/14 anonim válasza:
7-8.héten kezdődött mind a 2 terhességemnél.
Az elsőnél napi 5-6 hányás, nem tudtam csirkehúsra nézni sem, immetve folyamat fáradt voltam. Kb a 16.hetig tartott.
Masodiknál csak émelygés, faradtság. 10.héten el is múlt.
5/14 anonim válasza:
Lehet nem lesz, nekem egyiknél sem volt
6/14 anonim válasza:
Lehet nem lesz, de lehet később is. Nekem 6. héten csak kis hányinger volt, ami a 7. héten durvult. És a 8. héten kezdtem hányni, de onnantól szülésig.
7/14 anonim válasza:
5 hetesen kezdődtek, és 15 hetesen múlt el. Utána már csak a random vércukorszint leesés miatti ájulások voltak, egyelőre már egy pár hete az sincs, de lekopogom.
26 hetes vagyok.
8/14 anonim válasza:
Nálam a 6. héten kezdődtek, és fokozatosan egyre rosszabb lett. Minden volt: hányás, szagundor, étvágytalanság, puffadás, kiszáradás miatt kórház. A szerencsésebbek meg azt sem tudják mi az a terhességi rosszullét.
9/14 anonim válasza:
Nálam teljesen kimaradt a hányinger/hányás, de a családunkban ez nem is volt soha, senkinél. Szüleim és a saját generációmban sem, szerencsére, mert sovány alkatúak vagyunk, kicsinálna.
10/14 anonim válasza:
Ez mindenkinel mas, van aki 9 honapot vegighany, van akinek semmi tunete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!