Ujjnyi távolságra a feje jelenti, hogy hamarosan születik?
Nem szoktam nyúlkálni de múltkor említette a doki méhszáj vizsgálatnál, hogy “Oo már itt a feje” és épp gátmasszázs közben gondoltam megnézem.
Meglepően közel volt.
Pontosan 36+4 vagyok.

27 hetesen voltam az orvosnál, akkor megvizsgált és egyből mondta is, hogy hát már nagyon lent a feje. Javasolta a pihenést (2 éves mellett, köszi :D ), de egyéb infó nem volt, hogy bajt jelentene. 32 hetes vagyok most, szerencsére még mindig semmi. A 3. trimeszteri UH-n olyannyira beállt a kényelmes kis pozíciójába (beékelődve fejjel lefelé), hogy 2x is kiküldtek táncolni meg sétálni meg bármit csinálni, amitől elfordul tengelyben, de semmit nem ért. Ő már így marad és kész, eldöntötte.
A nagyobbik lányomnál is a 36. hét környékén amikor levették a streptococcus mintát, akkor a doktornő nagy vidáman mondta, hogy most már csak szülni kell, úgy látja a baba teljesen készen áll a dologra, full lent volt, beékelődött, minden. 40+3 született meg végül.
Szóval, összesítve és röviden: semmit sem jelent. De 36+4 igazából már bármit észlelsz, az azt jelenti, hogy hamarosan születik, mert már tényleg a végén vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!