Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ujjnyi távolságra a feje...

Ujjnyi távolságra a feje jelenti, hogy hamarosan születik?

Figyelt kérdés

Nem szoktam nyúlkálni de múltkor említette a doki méhszáj vizsgálatnál, hogy “Oo már itt a feje” és épp gátmasszázs közben gondoltam megnézem.

Meglepően közel volt.

Pontosan 36+4 vagyok.

2022. szept. 29. 23:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Jó lenne, ha nem piszkálnád. Az orvos tudja, hogy mit hogyan vizsgáljon. Az emernek megáll az esze.
2022. szept. 29. 23:51
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a “segítő” választ.

Leírtam, hogy nem szoktam, de mivel hanyagnak érzem a dokim minden szempontból, emiatt gondoltam felteszem itt a kérdést, hogy ez mit is jelenthet..

2022. szept. 30. 00:26
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Ha már úgyis ott vagy akkor húzd ki a gyereket, kérdezd meg mikor jön ki, majd tedd vissza.
2022. szept. 30. 00:51
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem te ott a gyerek fejét tuti nem érezted, ahhoz a méhnyak mellett erősebben fel kellene nyúlni.

Ne vizsgálgasd magad, hisz nem vagy orvos, szülésznő vagy bába, mert még beindítod a szülésedet.

( mondom ezt úgy, hogy én is ellenőriztem itthoni vajúdas alatt, hogy kb hol is tartunk, mennyire kell rohanni -nagyon kellett)

2022. szept. 30. 06:19
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Semmit nem jelent. 33. Héten beékelődőtt a koponyája a kisbabámnak, kinyílt teljesen a méhszáj is (27. Héttől ), minden egyes uh-n meglepődnek mennyire lent van a feje, és még mindig egyben vagyunk .

39 hkm

2022. szept. 30. 06:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor pont 36 hetesen ugyanezt mondta a doki, akkor 2 nap múlva elfojt a magzatvizem és megszultem. De lehet, hogy te majd csak 4 hét múlva szülsz, ezt senki nem fogja előre megmondani neked.
2022. szept. 30. 07:29
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Ne haragudj, de normális vagy, hogy magadnak felnyúlsz???? Ész megáll, hogy ilyen agyatlan nők léteznek…
2022. szept. 30. 07:50
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

,,Kedves" válaszolòk nagyon szidjátok a kérdezőt, pedig az orvos az, akinek nem kène nyúlkálnia.

Legjobban hasfalon àt, a medencecsont felett lehet kitapintani, hogy mennyire èkelōdött be a baba feje. Ezt általàban kèpzett bàbàk szokták.

A méhszájat nem tanácsos kézzel piszkàlni vàrandóssàg alatt. Szerintem keress másik orvost.

2022. szept. 30. 08:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik terhességnél sem volt méhszáj vizsgálat, állítólag nem is igazán szabadna, csak nagyon indokolt esetben. Amúgy ez semmit nem jelent, ebből még nem lehet arra következtetni, hogy hamarosan szülni fogsz. Én otthon sem vizsgálnám magamat.
2022. szept. 30. 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is már 36 hetesen ott volt a feje. Meg is született utána hamar, 40+3 hetesen 😂
2022. szept. 30. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!