Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós am tilos a csirkemáj ?

Várandós am tilos a csirkemáj ?

Figyelt kérdés

Tegnap ebédelni voltunk, rántott csirkemájat ettem, zöldséges rizzsel.

Majd rám szólt az egyik ismerősöm, hogy ezt terhesen nem kellene…

Tudom, hogy vannak tilos ételek( nyers cuccok, valamennyi sajtféle stb)

De erről nem hallottam…

Valóban nem szabad enni ?

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 29. 09:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én is olvastam ezt a májról a tájékoztatóban amit adtak itt ahol élek. Ennek ellenére ettem, mert kívántam nagyon, és máshol meg javasolják.

Szerintem ahhoz elképesztően sokat kellene enni belőle hogy bármi bajt okozzon.

Ugyanez a tonhallal.

2022. szept. 29. 14:33
 22/23 anonim ***** válasza:

"ha együtt esznek, nyilván már a rendeléskor szól, és aki ennyire parás, módosítja a rendelést. Szóval tuti nem együtt ettek."

Miböl gondolod, hogy rendelésröl van szó, ha mégis, miböl gondolod, hogy már akkor ott volt a kötözködö egyén?

A legtöbb helyen az ismerös odaül a másik mellé, még akkor is, ha az már éppen eszik.

2022. szept. 29. 15:21
 23/23 A kérdező kommentje:

Jajj hagyjátok azt elfelejtettem írni hogy a 15# válaszoló jelen volt és azért tudja. Xd

Akkor nem gondolod, hogy simán a kérdés annyi lett volna hogy “lehet e terhesen májat enni ?” Xd de minek magyarázkodni mikor már meg magyarázod más helyett😃😄

Többieknek köszönet!🥰

2022. szept. 29. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!