Én úgy tudom, hogy kifejezetten ajánlott a máj fogyasztása esetleg heti rendszerességgel is. Butaságot hallottál.
2022. szept. 29. 09:36
12/23 anonim válasza:
Szerintem eléggé megosztó a dolog. Én is olvastam a terhességem alatt, kismamáknak járó prospektusokban (külföld), hogy májat nem szabad enni, a felhalmozott méreganyagok miatt. Más kismamáknak pedig ajánlják a vastartalma miatt. Szóval nem teljesen hülyeség amit az ismerősöd mondott, o is olvashatta valahol.
Amúgy szerintem ha hébe-hóba eszel májat, semmi baja nem lesz a babának, nem hetente eszed gondolom.
És akik lekezelő mód nagyokosan válaszoltak, azoknak bocsi, nem terhes az ember minden nap hogy mindennel isTiszában legyen, azért is tettem fel a kérdést. De örülök neki, hogy ti mindent tudtok, legalább bennetek nem merül fel hasonló kérdés soha. 😉
2022. szept. 29. 10:28
14/23 anonim válasza:
Dehogy tilos.Hőkezelt ételt lehet enni.Nyers dolgokat,meg penészes sajtokat nem ajánlott,de pl grillezve,vagy rántva a camambert-et is lehet.
2022. szept. 29. 10:35
15/23 anonim válasza:
Bennem csak az merül fel, ki meséli el az ismerőseinek, mit evett aznap.
2022. szept. 29. 10:50
16/23 anonim válasza:
Nem annyira a vitamin túladagolása miatt nem szoktál ajánlani, hanem mert a máj méregtelenít, és emiatt kb bármit tartalmazhat. De ahhoz azért jó nagy mennyiséget kellene enni belőle.
2022. szept. 29. 10:51
17/23 anonim válasza:
Emlékszem utolsó trimeszterben iszonyatosan megkívántam, így adtam az érzésnek. Előtte még a rántotthúsra sem bírtam ránézni. Nekem ez egy jelzés volt így a végére, hogy a testem felkészüljön a szülésre a sok vas tartalma miatt, mert azért lássuk be szülésnél van bőven vér. Annyira jóízűen soha nem ettem, mint akkor, pedig imádom! Szóval edd csak nyugodtan. Inkább azt mint a 20 kiló nutellát meg jégkrémet. 😁
2022. szept. 29. 11:15
18/23 anonim válasza:
"Bennem csak az merül fel, ki meséli el az ismerőseinek, mit evett aznap."
Nem ártana, ha tudnál olvasni, illetve szöveget értelmezni:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!