Miért nem küldték még a 39 hétben járó barátnőmet NST-re?
Az elso terhessegem alatt en sem voltam nst-n.
Kulfoldon szultem, ott nem kuldenek, ha nincs panasz, vagy a szuleszno nem talal valamit, ami neki nem tetszik, illetve amig nem jott el a kiiras datuma.
Egyebkent meg igen, egyik ismerosomnek kicsinek talaltak a tapogatos vizsgalatnal a babajat 36 hetesen, utana neki minden heten volt nst es ultrahang, masik leanyzot meg azert kuldtek el, mert egyik nap keveselte a babamozgast. Es igen, terminusatlepes utan ket naponta menni kell, amig nem indul meg a baba, vagy nem inditjak meg a szulest.
Engem spec nem zavart az nst hianya, nem volt gond, babam aktiv volt, en rendben, a kiiras elott megszultem. A 2. babammal jartam nst-re, mert akkor mar Magyarorszagon eltunk es menni kellett, semmi extraval nem ereztem magam gazdagabbnak.
Szia!
Van fogadott orvosa? Nekem pl. nincs, de én mindenre rákérdezek a védőnőmnél, én kérdeztem rá az nst-re is, hogy akkor mikortól kell mennem - ő mondta, hogy a 36. héttől. Betelefonáltam a kórházba és kértem időpontot, utána meg már ott adták. Nst-re nem kell beutaló - legalább is nálunk. Szerintem menjen be oda, ahová tartozik - vagy hívja fel őket és kérjen nst-re időpontot. Egyáltalán nem felesleges, mert ebből tudják meg, hogy rendben van-e a baba, ha valami rendelleneset mutat a lelet, akkor időben tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!