Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Futár munka terhesen?

Futár munka terhesen?

Figyelt kérdés

Júniusban elveszítettem az állásomat, azóta nem sikerült új munkahelyet találni, pár hete pedig kiderült, hogy terhes vagyok.

Egy rokonom be tudna szervezni pizzafutárnak, autóval dolgoznék, úgyhogy nagyon cipekednem nem kéne.

Nincs egetverően nagy szükségem erre a munkára, mert a férjem fizetéséből meg tudunk élni (ezért sem hagytuk abba a 1,5 éve tartó babaprojektet az állásom elvesztése után), viszont nem árt, ha van egy kis kiegészítés, illetve én sem szeretnék itthon ülni.

A főnök tudja, hogy terhes vagyok, így is felvennének.

Kétségeim: nem megterhelő ez a munka terhesen? Tartok egy picit a forró pizzától, ételektől, bár csak a kapuig/ ajtóig kell elvigyem.

Ti bevállalnátok?

2022. szept. 25. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Én a sok lépcsőzés miatt tartanék tőle. Vagy ez a cég társasházban is csak a közös bejárati ajtóig viszi az ételt?
2022. szept. 25. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Autóvezetés egyre nehezebb, ahogyan nő a pocakod. A biztonsági övet se tudod, hogyan húzd át, meg a kormány is nyomni fogja.

De amíg nem lesz nagy a pocakod, addig lehet csinálni. Nyilván a főnök is tudja, hogy csak pár hónapig tudsz dolgozni, de ilyen helyeken akkora a fluktuáció, hogy ezzel nem fogsz kiríni a csapatból. :-)

2022. szept. 25. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

"Tartok egy picit a forró pizzától, ételektől, bár csak a kapuig/ ajtóig kell elvigyem."

???? Otthon csak hideg szendvicset eszel a hűtő előtt allva?

2022. szept. 25. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Persze, ez abszolút nem egy veszélyes munkakör.
2022. szept. 25. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Világéletemben imádtam vezetni. Kivéve terhesen.

Eleve éreztem az első trimeszterben, sőt a második elején is minden tevékenységemben, hogy a koncentráció nem a barátom, de a vezetésben különösen. Később ez elmúlt nyom nélkül, de akkor meg már a pocak akadályozott, nem volt kényelmes a kormánykerék mögött.

2022. szept. 25. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tudtam végig vezetni terhesen. Ha az utolsó hónapokban nem fog jól esni, még mindig abbahagyhatod a munkát.

A forró pizza miatt sem kell aggódnod.

Én amit el tudok képzelni, az utolsó 1-2 esetleg 3 hónapban az autóból ki-beszállás akárhányszor de mint emlitettem, akkor abbahagyhatod a munkát és kész.

2022. szept. 25. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj. Ma már sose tudni mi lesz itt még itt jól jöhet az a pénz,állás még,pláne ha ott ilyen a főnök,hogy terhesen is felvesz. Mi bajod lenne a pizzásdobozoktól? Igen párat ki kell hordani...na de nem 20-30kg-kat kell. Gondolj arra pl ahol nem első baba és emelgetik a tizenkilós tesót terhesen. Normál terhességnél az a kis pizza bele kell férjen. A lépcső sem baj hiszen a mozgás normál terhességnél nem tiltott,sőt jó is. Nézegess kismama torna videókat abban minden elmondanak,hogy hajolj/emelj/guggolj terhesen. Valamint kismama övterelőt feltétlen szerezz be 😊
2022. szept. 27. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!