Hány hónapig dolgoztál terhesen?
Figyelt kérdés
Te szerettél volna pihenni vagy orvosi utasítás volt?2021. júl. 19. 17:42
A kérdező szavazást indított:
Rögtön abbahagytam, amint kiderült
2 hónap
3 hónap
4 hónap
5 hónap
6 hónap
7 hónap
8 hónap
Utolsó hétig
Utolsó napig
105 szavazat
1/27 anonim válasza:
8. hònap vègèig akartam dolgozni, de a beosztottjaim annyira idegesìtettek, hogy 7. hònap vègèn abbahagytam. Èletem legrosszabb munkahelyèről mentem szülni. Vàrandósan lett volna lehetősègem egy nagyon jò helyre àtmenni, de akkor nem akartam-èrthető okok miatt- vàltani. Ha jò lett volna a hangulat, bìrtam volna (majdnem) szülèsig.
2/27 anonim válasza:
Eü dolgozó vagyok. Berobbant a COVID 2. hullám és 12 hetesen kiírattam magam táppénzre.
3/27 anonim válasza:
Veszélyeztetett terhes lettem mélyen tapadó lepény miatt, ráadásul bezárták az iskolákat (ez tavaly március végén volt), így itthon kellett maradjak az elsős fiammal, úgyhogy 15 hetesen mentem táppénzre.
4/27 anonim válasza:
Amikor kiderült, 2 hétig még hősködtem (iszonyatos hányinger gyötört), aztán az orvosommal egyetértésben elmentem táppénzre.
Szerettem otthon lenni, tervezgettem, vásároltam, volt időm kifigyelni az akciókat.
5/27 anonim válasza:
27. héten megyek utoljára. Én döntöttem így.
6/27 anonim válasza:
10 hetesen kezdtem a táppénzt, vérzés miatt.
7/27 anonim válasza:
Pont 20 hetesen fogom abbahagyni.
8/27 anonim válasza:
Attól függ,hogy a babára ártalmas a munkahelyed van-e,vagy veszélyeztet vagy-e,vagy hány babát vársz.ha minden probléma mentes dolgozhatsz,szülésig
9/27 anonim válasza:
5. hónapban volt egy vakbél műtétem, utána még visszamentem volna, de már nem engedett a doki, úgy hogy addig csak, pedig megszűnőben volt a cég, ahol dolgoztam, jó lett volna minél tovább kihúzni. (azóta meg is szűnt, 1,5 éves a kicsi, majd egy fél év múlva keresni kell másik munkahelyet)
10/27 anonim válasza:
30 hetes voltam, laborban dolgoztam vegyi anyagokkal. Lejárt a szerződésem de ha lehetett volna még bírtam volna dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!