Hány hónapig dolgoztál terhesen?
Miért van lepontozva az (konkrétan én, a 4. válaszoló), aki korán elment táppénzre?
Ugye nem valami irigység-féle, hogy nem kellett komoly probléma ahhoz, hogy könnyedén nélkülözzük a fizetésemet?
31.hétig. Angliában éltünk és akkor költöztünk haza.
Eredetileg a 34.hétig dolgoztam volna, de a Covid berobbanása miatt (első hullám) előrébb kellett hoznunk a hazaköltözést. Utána le is zárták a határokat..
Egyébként nagyon jó munkahelyem volt, simán dolgoztam volna a végéig, ha Angliában maradunk.
28. hétig tervezek dolgozni, utána 2 hét szabit még kiveszek, tehát táppénz 30. héttől.
Én szeretnék pihenni, mert fáraszt a meló illetve lassan átadom a feladataim (20 hetes vagyok), és azért jó utána fizetetten kolbászolni "tanácsadás" címszóval, de nem akarom hogy az összes vásárlást, nézelődést a legvégén kelljen csinálnom, amikor ki tudja, lesz-e rá energiám.
Egyébként korai szűrés igazolta a GDMet, már most is mérem állandóan magam hogy lássuk, kell-e inzulin. A kajatervezés, -mérés, majd a vércukormérés, ügyek intézése, babaholmikban tájékozódás mellett a melós átadás-átvétel már nagyon leszív.
De doki is partner szerencsére, ő is támogatja hogy ne toljam túl.
Szülés előtt 3 nappal dolgoztam utoljára.
A férjemmel mindketten tanárok vagyunk, nettó 145-ből nem egyszerű albérletet fizetni meg felkészülni a babára, szóval a muszáj vitt rá a munkára, én is jobban örültem volna, ha legalább az utolsó hónapban otthon maradhatok.
28. hétig, addig is nagyon vizesedtem, és a meleg meg a 10+ óra ülés nem nagyon segített rajta, így úgy döntöttem, hogy elég lesz.
Stresszes, pörgős munkám volt, nem nagyon tudtam pihenni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!