Mit tennèl? Hogyan csinàlnàd?
Èn most kezdtem el az ovutesztet hasznàlni ès tanàcsot szeretnèk kèrni
Külföldön èlek ès pincèr vagyok dèlutàntol 17:00 - 23:00 ig dolgozok de van hogy tul sok a vendèg ìgy tovàbb ezèrt nàlam ugy van hogy mire haza èrek hajnali 2 òra mire lefekszek hajnali 3,4. Dèlutàn 13:00 kelek fel arra gondoltam hogy mondjuk felkelek reggel 11 kor elmegyek pisilni ès vissza fekszem. A tesztett "reggel" 13:00 csinàlom meg ès ha pozitìv akkor àgyba bujunk mèg aznapp.
De arra is gondoltam hogy maggamal viszem a minkàba este 9 kor ràpisilek ès ha pozitìv akkor màsnap "reggel" csinàlok mèg eggyet ès ha az is mèg minddìg pozìtiv akkor mehet a baba project szerìnted melyik lenne jobb ? Bocsi hogy ìlyen hosszu lett

Én hogy csinálnám?!
Mondjuk nem görcsölnék rá.
És nem is tesztelgetnék, csak ha mar x ideje (nálam ez kinimum fél év) nem jött össze

Elsö 1/1
Nem görcsölök rà ez az első honap hogy kiprobàlom az ovulàcios teszte màr 1 ève probàlkozunk szoval azt gondoltam mièrt ne probàljam ki
Ès igen nemsokàra itt az idő ès mivel a mensim rendszertelen igy minden nap hasznàlom hogy jobban èrtsem magam
Köszönöm a vàlaszodat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!