Terhes 150 grammos szénhidrát diétával fogytál ?
Én GDM-es voltam, szigorúan tartottam a (160g CH) diétát terhesség alatt, és kevésbé szigorúan utána is. Fogytam a terhesség alatt, fogytam a szoptatás alatt, hízni nem igazán, csak stagnálni sikerült a következő terhesség előtt, amikor már a nulladik perctől megint tartom a diétát (mérsékelten szigorúan), és -sajnos- megint fogyok. Pedig a CH lassítására rengeteg, de tényleg, rengeteg zsíros-nehéz dolgot bevetek, ami elvileg kalóriadús, de mégis.
Szóval szerintem elég jól működik. Előnye, hogy a jól összerakott diéta kifejezetten egészséges, szóval még csak azt sem mondhatnám hogy egyhangú étrendre kárhoztatna, ellentétben az ilyen 90-napos meg Atkins meg hasonló diétákkal, amikkel szintén sokan fogynak.
A szoptatás alatti kalóriatöbblettől híztál meg.
Nem feltétlenül kell a 150ch gramm diéta, hacsak nem vagy IR-es, vércukor ingadozós. Magad is letölthetsz egy kalóriabázist, ahol figyeled mit és mennyit eszel.
Én nem fogytam. Sőt, híztam is. Mondjuk annak nagyrésze vizesedés volt.
24.hétig 2kg jött fel rám, akkor derült ki cukros vagyok. Onnan ment a diéta. Mégis +14kgval szültem.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
Természetesen tudom hogy a kalória többlet volt a felelős a hízásért, mert volt hogy egész nap eszegettem. Terhesség alatt egyáltalán nem volt ilyen falási rohamon. Akkor azért nem is híztam annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!