Hány terhesek vagytok kismamák? Vannak tünetek .? Hanyadik baba? Hány évesek vagytok?

24 hetes vagyok, 26 éves. Első gyerek lesz, (szerintem egyben az utolsó is).
Mostanában pont nem nagyon vannak tüneteim. Az első trimeszter szörnyű volt, folyamatos rosszullétekkel. Most jól vagyok teljesen, vékonyabb vagyok mint terhesség előtt (nyilván kivéve has), dús a hajam, szép a bőröm. Ez egy jó időszak.

18 hetes vagyok, 33 éves és első baba.
Az első trimeszter végigaludtam :D néha émelyegtem.
Most, a második trimesztert kb a nulladik naptól végighányom :( hányingerrel ébredek, émelygek. Akármit eszem, iszom 1 órán belül kijön. Napközben is van, hogy többször rohanok a wc-t ölelgetni, de este menetrend szerint.
Kísérleteztem, hogy lefekvés előtt 1-2-3 órával már nem eszem, de akkor is kijön minden, plusz ha nem eszem, akkor meg az éhség érzéstől leszek rosszul.

12+4 vagyok, 22 éves és első baba.
Hányinger még mindig. Lassan elmúlhatna. Ezen kívűl nőtt egy méretet a mellem, sokat pisilek, dugul az orrom.

26 hetes vagyok, 3.baba és 32 éves.
Hamarabb elfáradok,mint eddig,többet kell pihennem, időnkent fáj a derekam,hasam is. Kb 15.hétig sokat émelyegtem, voltam rosszul, undorodtam ételektől. A második trimeszter végén vagyok, eddig elég aktív voltam :-)

24+5 hetes vagyok, 26 éves, első baba.
Lekopogom, de az elviselhetetlenül sűrű vizelési ingeren kívül semmi bajom. Ez viszont eléggé megkeseríti a napjaimat, sok helyre nem tudok elmenni, mert nincs mosdó lehetőség (pl. az építkezésünkre is csak kirohanni tudok, aztán a lehető legrövidebb úton szaladhatok is haza), illetve ha megyek is, minden 3x tovább tart, mert pisiszünetet kell tartani 30 percenként. Cserébe energikus vagyok és nem zsírosodik a hajam.

38 hét, 23 éves vagyok
20. hétig voltam nagyon rosszul, hányás, hányinger fáradság. Mostanra már minden elmúlt :)

Szia, én 21 hetes voltam, most vasárnap fekszekbe inditásra a cukrom miatt. Hétfőn már meg lesz a pici 🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!