Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány terhesek vagytok kismamák...

Hány terhesek vagytok kismamák? Vannak tünetek .? Hanyadik baba? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 12:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30. hét, első baba, 32 éves vagyok. Semmi különösebb tünetem nem volt, a 14. hét óta kb néha picit fájdogàlt, szurkált a hasam, ahogy megindult a növés meg mostmár azért nehezebben mozgok és érzem a derekam is méretéből adódóan. Plusz elkezdett csöpögni a tejem kb 2-3 hete.
2022. szept. 23. 19:29
 12/22 anonim ***** válasza:

24 hetes vagyok, 26 éves. Első gyerek lesz, (szerintem egyben az utolsó is).

Mostanában pont nem nagyon vannak tüneteim. Az első trimeszter szörnyű volt, folyamatos rosszullétekkel. Most jól vagyok teljesen, vékonyabb vagyok mint terhesség előtt (nyilván kivéve has), dús a hajam, szép a bőröm. Ez egy jó időszak.

2022. szept. 23. 22:01
 13/22 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok, 33 éves és első baba.

Az első trimeszter végigaludtam :D néha émelyegtem.

Most, a második trimesztert kb a nulladik naptól végighányom :( hányingerrel ébredek, émelygek. Akármit eszem, iszom 1 órán belül kijön. Napközben is van, hogy többször rohanok a wc-t ölelgetni, de este menetrend szerint.

Kísérleteztem, hogy lefekvés előtt 1-2-3 órával már nem eszem, de akkor is kijön minden, plusz ha nem eszem, akkor meg az éhség érzéstől leszek rosszul.

2022. szept. 23. 23:27
 14/22 anonim ***** válasza:

12+4 vagyok, 22 éves és első baba.

Hányinger még mindig. Lassan elmúlhatna. Ezen kívűl nőtt egy méretet a mellem, sokat pisilek, dugul az orrom.

2022. szept. 24. 07:24
 15/22 anonim ***** válasza:

26 hetes vagyok, 3.baba és 32 éves.

Hamarabb elfáradok,mint eddig,többet kell pihennem, időnkent fáj a derekam,hasam is. Kb 15.hétig sokat émelyegtem, voltam rosszul, undorodtam ételektől. A második trimeszter végén vagyok, eddig elég aktív voltam :-)

2022. szept. 25. 18:27
 16/22 anonim ***** válasza:

24+5 hetes vagyok, 26 éves, első baba.

Lekopogom, de az elviselhetetlenül sűrű vizelési ingeren kívül semmi bajom. Ez viszont eléggé megkeseríti a napjaimat, sok helyre nem tudok elmenni, mert nincs mosdó lehetőség (pl. az építkezésünkre is csak kirohanni tudok, aztán a lehető legrövidebb úton szaladhatok is haza), illetve ha megyek is, minden 3x tovább tart, mert pisiszünetet kell tartani 30 percenként. Cserébe energikus vagyok és nem zsírosodik a hajam.

2022. szept. 26. 11:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...én 36 éves vagyok 4.baba.es az előző gyermekeimmel végig hánytam a terhességet ,nagyon fáradt vagyok .most pedig semmi bajom.viszont mindig éhes vagyok...
2022. szept. 27. 09:12
 18/22 anonim ***** válasza:

38 hét, 23 éves vagyok

20. hétig voltam nagyon rosszul, hányás, hányinger fáradság. Mostanra már minden elmúlt :)

2023. jan. 27. 12:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok mi újság veletek? Amikor ide írtam 12 hetes voltam, ma már 30. Hihetetlen gyorsan telik az idő. 😻💙
2023. jan. 27. 14:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia, én 21 hetes voltam, most vasárnap fekszekbe inditásra a cukrom miatt. Hétfőn már meg lesz a pici 🥰🥰

2023. jan. 27. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!