Ki hogyan relaxál terhesen?
Figyelt kérdés
Első kisbabám,26 hetes vagyok de úgy érzem hogy egész terhességem alatt feszült voltam,túl reagálok mindent peddig probléma mentes terhességem volt eddig,nemrég kiderült viszont hogy a cukor bizony nagy,ez még jobban rá tette a bélyeget.
Ti hogy lazítjátok el magatokat?
Annyira féltem a kisbabám,hogy már sokszor én is észre veszem magam hogy sok.
2021. febr. 9. 00:39
1/5 anonim válasza:
Kismama jógán és légzés technika segítségével
2/5 anonim válasza:
Ahogy nem terhesen. Ha csak most kezdesz bele akkor ne legyél türelmetlen...
3/5 anonim válasza:
Youtube-on van a Pregnancy & Postpartum TV nevű csatorna, ott egy jógaoktató csaj tölt fel terheseknek relaxáló és különböző jógákat, vannak egész rövid 10 perces videói is, de fél órás a leghosszabb. Nekem ez sokat szokott segíteni, a végén van mindig egy pár perces meditáció is, egyáltalán nem nehéz gyakorlatok, inkább a nyújtáson van a hangsúly.
5/5 anonim válasza:
Jógával, hosszú sétákkal a kutyával, bármilyen alkotó tevékenységgel, amire éppen akkor rááll az agyam (főzőcskézés, festés, akár a takarítás is lehet ilyen, ha éppen flowban vagyok, stb). Még dolgozom itthonról, közben szeretek vagy komolyzenét vagy ilyen chill válogatásokat hallgatni, egyrészt segít koncentrálni a szöveg nélküli zene, másrészt az idegeimre is jó hatással van. 22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!