Aki cigizett terhesen, lett valami baja a babájának?
Arra lennék kiváncsi:
hogy
●napi hány szálat szívtak?
●mikor derült ki, hogy beteg a baba?
●milyen betegséggel született?
●hány kg-osan született?

Egyértelműen szankcionálnám a dohányzó terheseket.
Ez már bőven túlmegy az "én testem" dumán.

Nagyanyám dohányzott mindkét gyerekével. A bátyjának semmi baja, ő elég erősen allergiás lett (pollen, állatszőr), nem tudom ennek köze volt-e hozzá. Még egy olyan testvérpárt ismerek, ahol anyuka dohányzott a bátynak ott sincs semmi baja, a húga viszont asztmás lett.
Én is dohányoztam terhesség előtt, meg az első pár hétben amíg nem tudtam róla. Napi 5 szál körül. Minden értéke jó eddig.
Nyilván jót nem tett, de ez van. Te is elég korán leraktad, többet nem tudsz tenni. Örülj neki, hogy minden rendben a babával, maradjon is így.

Kérdező, azért te letetted, és ez nem ugyanaz. Anyukám is nagy bagós, de mikor megtudta, hogy terhes, abbahagyta. Nem lett semmi bajom.
Anyu régi barátnője viszont minden terhességét végigcigizte, az ő gyerekei sorra egyre betegebbek lettek. Az egyik asztmás, a következő szívbeteg, születése után műteni kellett, és azt mondta neki az orvos, a következő halva fog születni.

Barátnőm 3.babájával terhes
Nem tette le a cigit egyszer sem, végig dohányzott, kávézott nem keveset
Egyik babával sem lett probléma

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!