Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki cigizett terhesen, lett...

Aki cigizett terhesen, lett valami baja a babájának?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi:

hogy

●napi hány szálat szívtak?

●mikor derült ki, hogy beteg a baba?

●milyen betegséggel született?

●hány kg-osan született?

2022. szept. 23. 10:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

Egyértelműen szankcionálnám a dohányzó terheseket.

Ez már bőven túlmegy az "én testem" dumán.

2022. szept. 23. 11:25
 22/31 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso!
2022. szept. 23. 11:33
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyanyám dohányzott mindkét gyerekével. A bátyjának semmi baja, ő elég erősen allergiás lett (pollen, állatszőr), nem tudom ennek köze volt-e hozzá. Még egy olyan testvérpárt ismerek, ahol anyuka dohányzott a bátynak ott sincs semmi baja, a húga viszont asztmás lett.

Én is dohányoztam terhesség előtt, meg az első pár hétben amíg nem tudtam róla. Napi 5 szál körül. Minden értéke jó eddig.

Nyilván jót nem tett, de ez van. Te is elég korán leraktad, többet nem tudsz tenni. Örülj neki, hogy minden rendben a babával, maradjon is így.

2022. szept. 23. 11:54
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom vegigcigizte. A ferjemnek súlyos asztmája lett.
2022. szept. 23. 12:00
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok. Napi 1 dobozzal szivott. 2780 grammal született a ferjem 38 hetre. Fel evesen mar fulladt.
2022. szept. 23. 12:01
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért te letetted, és ez nem ugyanaz. Anyukám is nagy bagós, de mikor megtudta, hogy terhes, abbahagyta. Nem lett semmi bajom.

Anyu régi barátnője viszont minden terhességét végigcigizte, az ő gyerekei sorra egyre betegebbek lettek. Az egyik asztmás, a következő szívbeteg, születése után műteni kellett, és azt mondta neki az orvos, a következő halva fog születni.

2022. szept. 23. 13:04
 27/31 anonim ***** válasza:
73%

Barátnőm 3.babájával terhes

Nem tette le a cigit egyszer sem, végig dohányzott, kávézott nem keveset

Egyik babával sem lett probléma

2022. szept. 23. 13:19
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
Kevés gyomorforgatóbb látvány van, mint egy cigiző terhes nő. 🤮🤮🤮🤮
2022. szept. 23. 13:42
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

27.

Okádék egy nő lehet.

2022. szept. 23. 13:43
 30/31 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos èn idiòta voltam,terhesen is hèbe-hòba pàrat beleszìvtam.Mikor màr annyira hiànyzott ez olyan hetente törtènt.Nagy dohànyos voltam.Nagy szerencsènk volt,hogy a kisfiam egèszsègesen megszületett 40+2napra 3290grammal.Vègig aggòdtam a terhessèget a cigi miatt,de nem volt elèg akarat erôm letenni.Az àttörès akkor volt,mikor làttam a frissen szült anyukàkat,hogy mentek le cigizni.Volt mikor szoptatàs előtt.Itt van egy anyuka a közeli lèpcsőhàzba,most vàrja a 4.gyerekèt.Visszataszìtò,ahogy jön itt előttünk cigivel energiaitallal a kezèbe.3lànya van,mindnek rossz a szeme,kis vèkonykàk is.Nem tudom,hogy a cigi miatt -e. Szûlès òta nem gyùjtottam rà,ennek màr 3ès fèl ève.Mai napig szègyenlem,hogy nem volt elèg akarat erőm letenni terhessèg alatt.
2022. szept. 23. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!