Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki cigizett terhesen, lett...

Aki cigizett terhesen, lett valami baja a babájának?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi:

hogy

●napi hány szálat szívtak?

●mikor derült ki, hogy beteg a baba?

●milyen betegséggel született?

●hány kg-osan született?

2022. szept. 23. 10:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Kb. a 8. Heten raktam le, amikor szivhang volt.

De a szervezet gondolom nem urul ki a nikotintol egyik napra a masikra, ezert kerdezem.:(

2022. szept. 23. 10:55
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Aki dohányzik, dohányozzon, csak ha meg tudja, hogy babát vár, arra az időre tegye le... Nem hiányzik szerintem egy beteg gyermek... Nagyon sok rendellenességet okoz. Kismamákkal, és 0-3 eves korú gyermekekkel foglalkozom, ezt nem győzöm hangsúlyozni...
2022. szept. 23. 10:59
 13/31 anonim ***** válasza:
69%

Én a gyerekek elött 1 évvel letettem.

De 4 ismerős is van, aki terhesen cigitett.

Az egyiknél farkastotokkal született a fiú, most 1 éves.

Barátnőm anyja is cigizett,barátnőm olyan 155cm soncs.

A harmadik 32hétre megszült.

A negyediknék nem lett baj. Csak késöbb, mikor anyuka kiment cigizni, a tápszeres üveget addig kitamasztotta a 2 hónapos gyerek szájába aludjon el. Megfulladt.

2022. szept. 23. 10:59
 14/31 A kérdező kommentje:

Uhh azert olvasni durva dolgokat.:(

Sajnalom ezeket a babakat.

Azt hallottam, hogy ahol szulni fogok egy roma anyuka a szobaban a zuhanyzoban gyujtott ra és szolt egy anyuka az orvosnak, hogy cigizik és azt mondta az orvos, hogy magaval foglalkozzon és ne arulkodjon :O

Hat azt en is gondoltam, hogy nem jo a babanak. En mar regen letettem a 8 hetes uh utan egybol.

Eddig az osszes eredmenyem jo, a baba is korahoz megfelelo merettel rendelkezik. ultrahangok,genetikai tesztek, verkep, belgyogyaszat minden ok:).

2022. szept. 23. 11:16
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
Én dohányoztam terhesség előtt, mikor megtudtam (4.héten), onnan napi 1-2 szál, az első UH után teljesen letettem, azóta se gyújtottam rá. A baba még benn van, genetikai ultrahangok alapján minden rendben van vele, megfelelően növekszik, fejlődik. Szerintem többet ártassz neki, ha ezen aggódsz,i degeskedsz. Remélem azóta kibírtad! :) Fogd fel átmeneti állapotként, ha nem akarod letenni végleg.
2022. szept. 23. 11:18
 16/31 anonim ***** válasza:
90%
Ha abbahagytad az oké
2022. szept. 23. 11:19
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos anyukám végig dohányzott az első terhességnél (ez lennék én), húgomnál és öcsémnél az első percben letette. Hármunk közül csak én nem vagyok allergiás, orvos kb szüléskor látott, nincs részképességzavarom (nekik van). 3160 g-mal, időre születtem, húgom meg öcsém is 35. héten.

Ez azonban csak egy szerencsés kivétel. Úgyhogy senki ne próbálja ki, neki is bejön-e, ami anyunak.

2022. szept. 23. 11:23
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
Most, hogy többen írták a kis termetet, eszembe jutott a szomszédom, ott a legkisebb lány, aki mellett tuti, hogy dohányzott az anya, nagyon kis méretű volt. Hiányzott a szervezetéből a növekedési hormon, amit ugyan pótolni kezdtek, amikor szembeötlő volt, hogy nagyon kicsi (először nem volt az, mert a szülők maguk sem túl magasak), de így is nagyon kicsire nőtt. Ő szerintem 130 cm sincs, igaz, legalább arányos a teste, nem liliputian torz. Már felnőtt, nagyobb nem lesz.
2022. szept. 23. 11:24
 19/31 anonim ***** válasza:
97%

#11. Nyugi. Az első trimeszterben leszokó nők körében viszonylag alacsony többletrizikó tapasztalható koraszülésre és veleszületett rendellenességre. A legnagyobb károkat a 2-3. trimeszterben való dohányzás okozza.

#13: szép kis társaság

2022. szept. 23. 11:25
 20/31 A kérdező kommentje:

Amikor ragyujtottam utana oklendeztem sokat tole majd behanytam és a fusttol is hanyingerem lett. :S :S

Igy nem volt nehez.

2022. szept. 23. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!