Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hanyadik hetben huzkodta...

Ki hanyadik hetben huzkodta fel a babajanak a matracra az huzatot stb?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok ti ilyenkor mar megcsinaltatok?

Alig varom kesz legyen a kis agya ugy ahogy szeretnem a matracon a huzat kis takaroja parnaja a helyen stb 🥰🥰 nem szeretnem azert ha beporosodna mire kibujik a dragam

Elso babam

2021. aug. 1. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Mire hazajöttünk a kórházból, az apja megcsinált minden ilyesmit.
2021. aug. 1. 14:21
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Miért kell lepontozni? Nem történt meg? Nem mondok igazat? Mi a nyavaja van ezen az oldalon? :D
2021. aug. 1. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

A lepedőre gondolsz? 😂 Matracra huzatot...

Félperces meló. Takaró és párna pedig nem kell, balesetveszélyes.

Akkor húztam lepedőt, amikor hazaértünk. Eleve akkor lett összerakva mindkétszer az ágy, amikor bent voltunk a kórházban.

2021. aug. 1. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Én is kimostam a matrac huzatát, de még nem raktam vissza rá, csak az van a kiságyban, pedig én is nagyon összekészíteném már. De mivel van egy cicám, és egy kisfiam is, miattuk várok még. Vagy szülés után csináljuk meg, vagy annyit legalább megcsinálok addig, hogy a huzatot visszarakam rá. De ha első babád, és nincsen háziállatod, szerintem nyugodtan megcsinálhatod, max letakarod valamivel (mások ennél sokkal hamarabb megcsinálták már).

35 khm.

2021. aug. 1. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
4-es vagyok. Bocs, most látom, hogy első babás vagy! ❤️
2021. aug. 1. 16:29
 6/11 A kérdező kommentje:

5 nemfogok mindent az utolso pillanatra hagyni meg az apjara nalunk az agy is all mar vagy 2-3hete a cuccait a gyereknek kellett hova tegyem :D

Boccs akkor matrac lepedo mintha nem lenne mindegy :D

2021. aug. 1. 17:35
 7/11 A kérdező kommentje:

4-es minden kivan mosva kivan vasalva mar neki :)

A matraca meg a nejlonban van es ugyvan benne a kis agyikojaba :)

Enis mar nagyon varom de kozben irta vedonom,hogy nyugodtan csinaljam meg max letakarom egy pleddel,hogy addigse porosodjon :)

1-es nemtudom ki pontozott le de kb minden kerdesemnel a valaszok levannak pontozva valaki ezzel szorakozik

2021. aug. 1. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
November 18.an huztam ra a matraca a huzatokat,rendeztem el az agyikojat. December 24.en szultem. :) Nem birtam tovabb varni. 😅
2021. aug. 1. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
27%
Utolso vagyok. Egyebkent en halozsakban terveztem altatni,de vegulis nem ugy lett. Vastagabban oltoztettem,es takaroban aludt,sosem huzta az arcaba,pedig nagyon hamar forgolodott. Parnat viszont nem mertem,es nem is akartam. A feje ala egy nagyobb textilpekust tettem,amit a matrac ala gyurtem mindket oldalt. Az elejen volt itt-ott 1-1 maci disznek,amikor elkezdett maszni,azok is el lettek tuntetve. :)
2021. aug. 1. 17:45
 10/11 A kérdező kommentje:
A parnank kb textilpelus vastagsagu :)
2021. aug. 1. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!