Ki hanyadik hetben huzkodta fel a babajanak a matracra az huzatot stb?
37 hetes vagyok ti ilyenkor mar megcsinaltatok?
Alig varom kesz legyen a kis agya ugy ahogy szeretnem a matracon a huzat kis takaroja parnaja a helyen stb 🥰🥰 nem szeretnem azert ha beporosodna mire kibujik a dragam
Elso babam

A lepedőre gondolsz? 😂 Matracra huzatot...
Félperces meló. Takaró és párna pedig nem kell, balesetveszélyes.
Akkor húztam lepedőt, amikor hazaértünk. Eleve akkor lett összerakva mindkétszer az ágy, amikor bent voltunk a kórházban.

Én is kimostam a matrac huzatát, de még nem raktam vissza rá, csak az van a kiságyban, pedig én is nagyon összekészíteném már. De mivel van egy cicám, és egy kisfiam is, miattuk várok még. Vagy szülés után csináljuk meg, vagy annyit legalább megcsinálok addig, hogy a huzatot visszarakam rá. De ha első babád, és nincsen háziállatod, szerintem nyugodtan megcsinálhatod, max letakarod valamivel (mások ennél sokkal hamarabb megcsinálták már).
35 khm.

5 nemfogok mindent az utolso pillanatra hagyni meg az apjara nalunk az agy is all mar vagy 2-3hete a cuccait a gyereknek kellett hova tegyem :D
Boccs akkor matrac lepedo mintha nem lenne mindegy :D
4-es minden kivan mosva kivan vasalva mar neki :)
A matraca meg a nejlonban van es ugyvan benne a kis agyikojaba :)
Enis mar nagyon varom de kozben irta vedonom,hogy nyugodtan csinaljam meg max letakarom egy pleddel,hogy addigse porosodjon :)
1-es nemtudom ki pontozott le de kb minden kerdesemnel a valaszok levannak pontozva valaki ezzel szorakozik

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!